9k6 er Norges håp i kveldens King of Nordic

Nye navn for Norge under dagens hovedturnering....
King of Nordic - KoN 2016

Under tirsdagens kvalifisering hvor vinneren får forsvare Norge sin ære i kampen om Norden.

Det var nemlig ingen lett vei laget hadde i gjennom den tolvte kvalifiseringen i sesong tre av den prestisjefulle turneringen. 9k6 åpnet første kamp med hele 21-18 over Gosh Gaming i dobbel overtid allerede i første runde.

Favorittene gående inn i turneringen var uten tvil Lions.mix som vant forrige uke, men måtte denne uken innse at laget ikke holdt mål mot de nye mesterne. I kvartfinalen slo 9k6 LithiumES 16-10 og måtte med det ut mot Lions i semifinalen. Litt overraskende røk Lions hele 7-16, mens 9k6 gikk videre til finalen hvor de slo Tidenes folk 2-0 til sammen, og ble med det ukens mestere for Norge.

Gamermag huket tak i lagkaptein, Christian «Indahl» Indahl for å høre tankene deres rundt kvalifiseringen og håpet gående inn i hovedturneringen mot de andre nordiske lagene:

Dere har vært med på kvalifiseringene noen ganger nå, hvor deilig var det å vinne plassen til hovedturneringa?

– Det var gøy å vinne plassen til hovedturneringa og også gøy å se at vi klarer som et mixlag å stå hele løpet ut. Fordi tidligere kvalliker har vi ikke klart det.

Dere slo ut Lions.mix som hadde best seed, hvor godt smakte seieren og hadde dere trodd dere skulle vinne før kampstart?

– Det smakte veldig godt å få revansje mot Lions, de er uten tvil en av de beste lagene i Norge. Alle i laget var fult klar over at vi kunne vinne mot Lions, vi hadde rett innstilling inn mot kampen og klarte å holde på momentumet fra rundene før.

Christian "Isdahl" Isdahl vil forsøke å lede gutta i 9k6 til seier.

Christian «Indahl» Isdahl vil forsøke å lede gutta i 9k6 til seier.

Hvordan blir det å spille mot relativt ukjente mixlag fra Norden? Hvem gleder dere dere mest til å slå?

– Vi får bare ta det som det kommer. Vi er som sagt bare et mixlag, men er klare for og knekke skaller. Vi har mye skuddstyrke i laget, så vi kan skyte godt ut! Jeg som IGL må holde gruppa sammen og klare å gjennskape det vi fikk til idag. Håper mest på å få slått ut Finland da, de har sittet for lenge på tronen!

Gamermag ønsker 9k9 masse lykke til i turneringen og håper som alltid på norsk seier. Kveldens sending kan ses på King of Nordics Twitch-kanal.

Watch live video from KingofNordic on www.twitch.tv

Kategorier
Counter-StrikeKing of NordicNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler