aNimus forsvarer Norges ære på fredag

Norges lag til fredag er klart!...
King of nordic

Etter en noe dramatisk tirsdag ble det til slutt klart at aNimus skal forsvare Norges ære fredag kveld i den åttende episoden av sesong 4 i King of Nordic. 

Det er andre gangen av årets sesong at et norsk har kvalifisert seg til den faste fredags-turneringen King of Nordic. Det norske laget Silvers med spillere som Jørgen «cromen» Robertsen og Jon Erik «ztk» Øygarden måtte etter seks strake seirer se seg slått i den sjuende episoden av sesong 4. Derfor ble det tirsdag holdt en kvalifisering for å avgjøre hvem som tar opp kampen om Nordens beste igjen. Der kom aNimus til slutt seirende ut etter at motstanderlaget fikk en spiller diskvalifisert for juks.

Kampene til aNimus så slik ut:

16-4 mot Team Purge
19-17 mot eXclusion
2-0 mot Team niggaflip

Lagkaptein for aNimus Philip «philip» Løseth hadde følgende å si til Gamermag før oppgjørene som venter i morgen kveld.
– For øyeblikket er vi et helt ferskt lag etter store flere store endringer, så vi tar det bare som en utfordring og ønsker å gjøre det beste ut av det! Forhåpentligvis klarer vi å få Norge tilbake på tronen!

Norges lag i morgen ser sånn ut:

Norway Philip «philip» Løseth
Norway Tony André «NiTo» Nilsen
Norway Harald «rufus» Spjelkavik
Norway Jørgen «fhorze» Pettersen
Norway Petter «RICOn» Lind
Norge spiller sin første kamp mot vinneren av Finland og Danmark. Sendingen starter 19.00, og du kan følge samtlige kamper live på King of Nordic sin egen Twitch-kanal her!

Kategorier
Generelt
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler