Astralis banket Na`Vi ut av IEM

Det var knyttet skyhøy spenning til dagens andre kvartfinale under IEM Katowice 2017, med Na`Vi mot Astralis. Lagene begynte å velge og fjerne kart i rekkefølge, og vi fikk...
event_1

Det var knyttet skyhøy spenning til dagens andre kvartfinale under IEM Katowice 2017, med Na`Vi mot Astralis.

Lagene begynte å velge og fjerne kart i rekkefølge, og vi fikk ingen store overraskelser der. Na`Vi tok Mirage, mens Astralis valgte på sin side Nuke. Astralis fikk mulighet til å velge mellom Overpass og Train som siste kart, uten at dette skulle ha noe å si til slutt.

På Mirage åpnet lagene jevnt og fulgte hverandre tett helt til første omgang var over. Ved sitebyttet sto det 8-7 til Astralis etter å ha spilt som anti-terrorister, og mange ventet seg nok en sterk Na`Vi side på defensiven. Dessverre for sistnevnte imponerte Astralis stort som Terrorister og slapp Na`Vi lite til i kampen. Det eneste høydepunktet for Na`Vi var Ladislav «GuardiaN» Kovács som storspilte, uten at det til slutt hadde store effekten. Kampen endte 16-11 i danskenes favør.

Guardian var et av veldig få lyspunkt for Na`Vi i dag.

Guardian var et av veldig få lyspunkt for Na`Vi i dag.

I kamp nummer to..

Var det Astralis sitt valgte kart, og på forhånd viste man at Nuke kommer til å bli enten ekstremt jevnt, eller total overkjøring da Na`Vi hadde ryggen mot veggen i best av tre serien. Men Astralis viste ingen nåde og tok runde etter runde. Na`Vi var heldige som i det hele tatt fikk sneket til seg en runde som CT, og for å vinne burde nok resultatet halvveis vært motsatt for Na`Vi sin del. Med to runder unna seier var kampen stort sett over og Astralis tok andre halvdel 2-1, og endte kampen 16-2 og totalt 2-0 i kvartfinale nummer to i dag.

I morgen spiller Faze vs Immortals, før Astralis igjen tar scenen, denne gangen mot deres danske venner i Heroic. 

Bilder: Hltv.org og Intel Extreme Masters.

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler