Astralis til historisk finale

I den andre semifinalen under IEM Katowice møttes landsmennene i Astralis og Heroic.  Astralis fikk velge kart først og gikk med det tidlig inn som favoritter på Train, et...
iem-katowice-2015

I den andre semifinalen under IEM Katowice møttes landsmennene i Astralis og Heroic. 

Astralis fikk velge kart først og gikk med det tidlig inn som favoritter på Train, et kart Astralis ikke nødvendigvis velger så ofte, men er vanvittig solide på. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele den første halvdelen på Train, hvor Heroic fikk til slutt innhentet en 8-7 ledelse. Kampen ble langt mere ujevn etter lagbyttet hvor Astralis tidvis dominerte stort og tok kampen 16-12.

Heroic fikk muligheten til å velge Nuke etter eget ønske, men måtte begynne på den fryktede anti-terroristsiden. Astralis gikk hardt til verks og tok mange runder på rappen før Heroic fikk til stort. Ved sidebyttet sto det til slutt 12-3, ikke nødvendigvis overraskende med tanke på at Astralis er godt på Nuke, samtidig som at terrorristsiden er kjent for å slite på kartet.

Heroic klarte å hente inn ni runder totalt etter bytte av side, men Astralis klarte å klore til seg de resterende rundene som gjensto på Nuke, og tok seieren 16-12, tilsammen 2-0.

Etter hele fire forsøk klarte Device, Dupreeh og Xyp9x endelig å avansere til finalen i Spodek Arena, etter å ha mislykkes de tre siste årene i sluttspillet. 

I morgen vil Astralis nok en gang ut i ilden i Katowice, denne gangen i finalen mot FaZe Clan hvor norske Håvard «rain» Nygaard spiller. Tidligere i dag vant FaZe også 2-0, da mot brasilianske Immortals som var det eneste laget fra Brasil igjen etter at SK falt ut i gruppespillet.

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler