Black ute av Vici Gaming

Hvem tar over?...
vici gaming hoved

I en Reddit AMA (Ask Me Anything) i regi av Daryl Koh «Iceiceice» Pei Xiang forteller han at Dominik «Black^» Reitmeier er ute av Vici Gaming.

Under Dota 2 Asia Championships 2015 florerte ryktene om at Reitmeier var ute av Vici. Deres kaptein, Xu «Fy» Linsen, prøvde sitt beste å holde ro ved å avkrefte ryktene i et intervju GosuGamers holdt.

Vici Gaming gjorde det særdeles bra i turneringen hvor de sto med 11-4 etter gruppespillet, første utfordrer var russiske HellRaisers som de enkelt slo ut 2-0. Neste runde måtte Vici Gaming virkelig vise hva de er laget av, da de måtte ut mot Team Secret som stormet gjennom den innledende runden 15-0. Men med Reitmeier i spissen slet de seg videre med 2-1. I semifinalen slo de enkelt ut Evil Geniuses, og sikret seg med det den første plassen i finalen. Gleden ble dessverre kortvarig da amerikanerne kom tilbake fra lower bracket og fikk sin revansje med 3-0 i finalen over Vici Gaming.

Xiang forteller videre i sin AMA at hovedgrunnen til bytte av Reitmeier er kommunikasjon. Det er også påpekt at de ønsker en mer aggressiv type carry i motsetning til Reitmeier som er mer kjent for sine farming-egenskaper.

 

vici miniVil Vici ta tilbake tronen? Her under ESL One New York 2014.

Vici Gaming har ikke kommet med en offisiell uttalelse rundt situasjonen eller hvem som skal være på vei inn. Kinesiske lag er kjent med å rotere spillere rundt like etter det kinesiske nyåret som avsluttes 19. februar. Det er forventet at flere spillere i lag som Vici , Newbee, IG, CDEC og LGD kommer til å byttes ut.

Under DAC kjempet det kinesiske laget Big God med legender som Xu «BurNIng» Zhilei, Zhang «Xiao8» Ning, Bai «rOtK» Fan og Zhang «LaNm» Zhicheng. Ingen av disse har spilt aktivt de siste månedene, men alle er linket til topplagene i Kina, hvor det blant annet er forventet at Xu «BurNIng» Zhilei, også kjent som «B-god», kommer til å ta over carry-rollen i Invictus Gaming.

Reitmeier hadde følgende å si på sin Weibo bruker:

I am very sorry for the disappointment we have caused in the Finals of DAC and it will probably be the end of one journey, hopefully for another to begin. I am very happy to have fans like you around.

 

Vici Gaming har nå følgende spillere:

Nepal Xie «Super» Junhao
Nepal Daryl Koh «Iceiceice» Pei Xiang
Nepal Lu «Fenrir» Chao
Nepal Xu «Fy» Linsen

Bilder tilhører Vici Gaming og Esports.inquirer.net.

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler