Bora «YellOwStaR» Kim til TSM

Franskmannen blir med på å starte opp "nye TSM"...
12341529_796406390485493_6022505031276448579_n

For en kort tid siden ble det offentliggjort at kaptein for Fnatic sitt League of Legends-lag valgte å forlate organisasjonen. Nå er det bekreftet hvor franskmannen ender opp!

Det ble nemlig publisert et bilde på Bora «Yellowstar» Kim sin Facebook med den amerikanskebaserte organisasjonen som toppbilde.

Senere kom også en Youtube-video med en av TSM sine nyervervinger Yiliang «DoubleLift» Peng sin søken etter etter en support-spiller. Der viste Kim seg og forklarte overgangen til Team SoloMid. Under får du sett videoen i sin helhet.

Flere endringer i laget

Team SoloMid har gjennom de siste ukene endret lagoppstillingen nesten til det ugjenkjennelige. Det hele startet med at Marcus «Dyrus» Hill valgte å legge opp etter det siste verdensmesterskapet i oktober og etter det valgte de å kvitte seg med Lucas «Santorin» Larsen, Jang-sik «Lustboy» Ham og Jason «WildTurtle» Lee. Den eneste gjenværende spilleren var danske Søren «Bjergsen» Bjerg.

I etterkant har laget hentet inn flere store profiler i LoL-miljøet, blant annet sjokkovergangen til Peng. Så følgte Kevin «Hauntzer» Yarnell, danske Dennis «Svenskeren» Johnsen og nå har Team SoloMid har fått en fast femmer med Kim på laget.

Forventes store ting

Selv om Team SoloMid underpresterte når det gjaldt som mest i VM i år, har de nå totalforandret laget og Kim ledet sitt tidligere lag, Fnatic, til semifinale i samme turnering. Fnatic hadde også en imponerende rekord hjemme i Europa med hele 18 seiere på 18 mulig forsøk, og overkjørte med det den gamle rekorden i antall seiere på rad som Cloud9 hadde tidligere med sine 13 seiere.

Bjerg, Peng og Kim er ansett som tre av de største innen sin rolle i League of Legends har laget et enormt potensiale til å nå nye høyder.

Med tre så store profiler på laget settes også forventningene høyt. Det er også verdt å nevne at Johnsen og Bjerg spilte på samme lag i Europa for Copenhagen Wolves. Det var riktignok i 2012, men ettersom Bjerg nok hadde sitt å si på hvem som ble med i laget er det nok trygt å si at synergien mellom danskene fortsatt er god.

Laget i sin helhet

United States Kevin «Hauntzer» Yarnell
Denmark Dennis «Svenskeren» Johnsen
Denmark Søren «Bjergsen» Bjerg
United States Yiliang «DoubleLift» Peng
France Bora «YellOwStaR» Kim

StjernesøkBilde: https://www.facebook.com/YellowStarL0L/

Kategorier
E-sportLeague Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler