BX3 kvitter seg med CS:GO-laget *

- BX3 ser ikke noe videre fremtid med vårt lag
Bilde: Erlend Bårli-Olsen / House of Nerds
Bilde: Erlend Bårli-Olsen / House of Nerds

BX3 velger å kvitte seg med sitt nåværende CS:GO-lag

Etter det Gamermag erfarer så skal BX3 ha valgt å fristille sitt nåværende CS:GO-lag. Laget ble hentet av BX3 i fjor høst og etter bare fem måneder under den norske organisasjonen har nå samarbeidet mellom de to partene blitt avbrutt. Skuffelsen vil ingen ende ta for nordmennene etter at de senest i går fikk beskjed om at Kenneth «REASTEN» Kristiansen valgte å forlate laget.

– BX3 ser ikke noe videre fremtid med vårt lag

Kaptein Anders «aNdz» Kjær bekrefter til Gamermag at samarbeidet med BX3 har blitt avbrutt og at de nå går skilte veier i tiden som kommer .

Anders "aNdz" Kjær

Anders «aNdZ» Kjær (Foto: HLTV.org)

– Det stemmer at vi og BX3 har avbrutt samarbeidet. De var ikke fornøyd med vår innsats, spesielt med tanke på Telenorligaen der vi kom på en 3. plass.

Kjær forteller videre at BX3 ikke så noe videre fremtid med laget og er skuffet over hvordan denne saken har blitt håndtert. Laget var nærme ved å ta seg til en minor-turnering og det er overraskende at BX3 nå velger å gi slipp Kjær & co.

– De ser dessverre ikke noen fremtid for vårt lag, noe jeg mener er MEGET spesielt mtp resultatene vi har levert i det siste og hvor nærme vi var å komme til en minor. Men de får ta avgjørelser som de er komfortable med, vi ser uansett veldig lyst på fremtiden! Om noen organisasjoner er interessert i å komme med et tilbud er det bare å kontakte meg på anders.kjaer92@gmail.com.

* Oppdatering: Etter denne nyheten har blitt skrevet har det kommet ut informasjon som gjør at det har blitt gjort flere forandringer i den norske Counter-Strike-scenen.

De tre spillerne som måtte forlate BX3 har dannet lag med Jon Thomas «DaY» Rudstrøm og Martin «cENTRYZ» Brandal. Laget går nå under navnet Demise for å ha muligheten til å spille i den øverste divisjonen av Telenorligaen.

Demise:

Norge Anders «aNdz» Kjær
Norge Martin «cENTRYZ» Brandal
Norge Jon Thomas «DaY» Rudstrøm
Norge Christian «moen» Moen
Norge Kristian «KORN» Hokland

kalle

Karl-William «kalle» Haraldsen klar for å ta BX3 til topps!

Det nye laget til BX3 består av to gamle BX3-medlemmene i Steffen «phnien» Willumsen og Michael «m1kkis» Sokki. Med seg på laget har de fått den tidligere norske 1.6-stjernen Karl-William «kalle» Haraldsen. Haraldsen ble tidligere sett på som en av Norges beste CS-spillere når han var aktiv og det vil bli spennende å se om han vil klare å komme opp på et like godt nivå. De to siste som kommer inn er norske Håkon «hk0n» Kvande og Samuel «zyppe» Martinsson fra Sverige.

BX3:

Norge Steffen «phnien» Willumsen
Norge Michael «m1kkis» Sokki
Norge Karl-William «kalle» Haraldsen
Sverige Samuel «zyppe» Martinsson
Norge Håkon «hk0n» Kvande

 

Kategorier
Counter-StrikeNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler