ByLAN flytter til Vestlandshallen

Ekspanderer til 1 800 plasser...
BYLAN

Et av Norges mest tradisjonsrike arrangementer flytter tilholdssted som ledd i ekspanderingen. I år vil ByLAN arrangeres i Bergens Vestlandshallen og åpner for over dobbelt så mange deltagere.

Arrangørene har opplevd økende interesse for arrangementet de siste årene. I 2013 ble alle billettene revet bort på fire dager, mens i fjor forsvant de på drøye tyve timer. For å best imøtekomme årets forventninger har de nå valgt å ekspandere fra sine vanlige 860 plasser til 1 800 – over en dobling av antall tilgjengelige plasser.

Til Gamermag forteller pressekontakt og informasjonsansvarlig, Jakob Breivik Grimstveit, at de har jobbet godt for å få på plass bedre vilkår for sine besøkende, men at arrangementet vil beholde den samme sjarmen og visjonen det er kjent for.

– I flere år har vi jobbet hardt for å forbedre og strømlinjeforme arrangementet. Vi ønsker ikke å tape vårt gode rykte for et godt og innholdsrikt arrangement, så mange mener nok at det var på tide at vi flyttet ut av vår tidligere arena, sier Grimstveit.

– Når vi nå flytter har vi muligheten til å skape et arrangement som tar imot flere mennesker, både som LAN-ere og dagsbesøkende (riktignok uten tilgang til LAN-delen). Hallen åpner også opp for muligheten til Expo-området, egen e-sport-arena og naturligvis dobbelt så mange LAN-ere.

– Vi lover spennende nyheter på e-sportarenaen i tiden som kommer, og garanterer et minst like morsomt ByLAN som tidligere, avslutter han.

I tillegg kan Grimstveit og resten av arrangørene glede fremtidige deltagere med bedre fasiliteter, som for eksempel kantine, garderober, dusjer og mer sentral kollektivtrafikk.

ByLAN avholdes mellom 2. og 5. oktober. Billetter er allerede lagt ut for salg og kan kjøpes via ByLANs nettsider.

Kategorier
Generelt
Én kommentar
  • Profile photo of Terje Peersen
    Terje Peersen
    25 Mars 2015 at 21:41

    Jadda! Heia Bergen!

  • Legg igjen en kommentar

    Relaterte artikler