CDEC og MVP videre til The International

Nå er alle 16 lagene klare for The International...
KeyArena

Det var knyttet stor spenning til Wild Card-kvalifiseringen som foregikk på søndag. De siste to lagene til The International skulle bestemmes, men det startet ikke like bra som forventet.

Sendingen skulle starte 18:00, men den ble utsatt med nesten 30 minutter. Det var flere som viste sin frustrasjon med at den uten tvil største turneringen i e-sporthistorien, regnet i premiepott, ikke greide å starte på tiden.

Når turneringen først startet var det med kampene CDEC mot VEGA, og Archon mot MVP. Begge kampene gikk til et tredje og avgjørende kart, men det mest spesielle øyeblikket må ha vært på det andre kartet mellom Archon og MVP. Kartet ble avsluttet med at Archon løp rett inn i basen til MVP og ødelagte deres Ancient uten å bry seg om motstanderne. Dessverre for amerikanerne greide de ikke ta flere kart fra koreanerne og røk ned i «lower bracket».

Kampen mellom CDEC og VEGA var på forhånd store forventninger til, begge lagene er kjent for å være aggressive lag som gjerne ofrer en spiller for å ta to av motstanderen. CDEG gikk for sin trofaste «Sprit breaker» og «Undying» kombinasjon som de har gjort det bra med den siste tiden. På det første kartet fungerte det sånn halvveis, og de dro i land en seier. Dessverre fungerte det langt i fra like bra på det andre kartet, og de ble knust av VEGA. På det tredje og avgjørende kartet gikk de vekk fra sin trofaste og fungerende taktikk med «Spirit Breaker» og «Undying», det fungerte utmerket og det var tidelig tydelig at CDEC ville gå seirende ut av det avgjørende kartet.

Ett lag ute, og ett lag videre

De neste to kampene som ble spilt var veldig avgjørende, i kampen mellom Vega Squadron og Team Archon ville det tapende være ute av kvalifiseringen. I kampen mellom CDEC og MVP var det vinnende laget klar for The International!

Ingen av kartene som ble spilt varte i over 40 minutter, og det tapende laget i begge kampene greide ikke ta et eneste kart. Det ble tidlig klart at CDEC var klare for The International, mens det Nord-amerikanske laget Team Archon måtte forlate kvalifiseringen.

Koreanerne inntar The Internatinal

I den siste kampen, hvor det siste laget som skulle kvalifisere seg til TI skulle bestemmes møtte MVP Phoenix og Vega Squadron. Som alle kampene til MVP var vi spent på hvordan de ville takle å møte helt andre spillestiler enn det de gjerne er vant til i Sør-Korea.

MVP Phoenix viste at de har det som skal til, og sikret seg den siste plassen i The International etter en 2-1 seier. Korea har doblet antall lag som de har med på The International fra fjorårets ene lag. I år står MVP Phoenix og MVP HOT6ix på startstreken i hver sin gruppe.

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler