Celestial Gaming til The Convention

Nå er tre lag invitert ...
Theconvention

The Convention avholder sitt årlige LAN 18-22 februar i Kristiansund. Nå er Celestial Gaming, BX3 Elektroniske Sportsklubb og Aria eSports bekreftet som deltakere.

Like etter nyåret skal The Convention ha jubileum på sitt årlige LAN, og i den anledning smeller de til med store pengepremier til en League of Legends-turnering. 35 000,- blir gitt til vinnerlaget av denne turneringen, andreplass stikker av med 10 000,- og tredjeplass kan ta med seg 5 000,- hjem igjen. Totalt skal 50.000 NOK deles ut i League of Legends-turneringen.

Det er totalt åtte lag som kan være med i turneringen. Til sammen blir fire lag invitert, tre lag kan melde seg på via BYOC (Bring Your Own Computer) og et lag kan vinne plass i turneringen som er i samarbeid med Gamermag. Fra før har BX3 Elektroniske Sportsklubb og Aria eSports blitt invitert, og nå har også Celestial Gaming fått sin invitasjon. Dette betyr at det er bare et lag igjen som blir invitert mens resten må kvalifisere seg via online-turnering eller på The Convention 2015.

Benedichte «Glitter» Breistøl, manager for Celestial Gaming, hadde dette å si om invitasjonen:

– Det er veldig hyggelig at CG ble invitert. Det er jo en lang reise for oss, så vi hadde hatt store problemer med å frakte PC’er selv og da er det bra at man kan få spille på turneringsområdet. Vi har heller aldri vært i Kristiansund, så det blir spennende det også.

Med tanke på motstanderne, så blir jo turneringen både stor og utfordrende. Vi ser for oss at vi har all mulighet til å vinne og vil gjøre som vi pleier: Vise oss fra vår beste side på LAN. Vi har jo vist at vi spiller nesten bedre på LAN enn online og har spillere som scaler med trøtthet, så vi er optimistiske.

Celestial Gaming
Nepal Thomas «Meisyellow» Huang
Nepal Jakob William «Jubel» Andresen
Nepal Sebastian «Boffen» Gsell
Nepal Magnus «Cheeztivity» Hornnes
Nepal Leif «Xleee» Miranda

BX3 Elektroniske Sportsklubb
Nepal Sondre «Biffen» Nygård
Nepal Adrian «Dipzey» Kjellesvik
Nepal Sander «Zhandia» Skogstad
Nepal TBA
Nepal Dennis «Denden» Bui

Aria eSports
Nepal Morten «speed» Kjelsrud
Nepal Sondre «tivity» Afdal
Nepal Jørgen «Hatriixx» Elgåen
Nepal Jon Olav «BigFatAndBlack» Holland
Nepal Preben «Prebz» Bertheussen

Kategorier
GenereltLeague Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler