compLexity danser videre – No Diggity venter

Utkjempet malaysiske Fnatic i hard best av tre serie!...
thescoreesports

Kvelden er enda ung og EPICENTER har hatt noen vanvittige bra kamper i dag, men det er fortsatt mulighet for mere!

Den amerikanske organisasjonen med tre svensker og to amerikanere er nære et eventuelt gruppespill i morgen etter seieren mot Fnatic i semifinalen av kvalifiseringen. Nå venter No Diggity med Troels «syndereN» Nielsen i spissen som tapte mot Newbee i den første av to mulige veier til gruppespillet i morgen. compLexity har forøvrig artig nok hele to forskjellige brødrepar i svenske Rasmus «Chessie» og Linius «Limmp» Blomdin, samt de amerikanske brødrene Kyle «swindlemellonzz» og Zakari «Zfreek» Freedman.

I semifinalen av kvalifiseringen i dag ble det en saftig best av tre serie for oss tilhengere. Mange så nok for seg en rask 2-0 seier da coL banket Fnatic i kamp en, men Fnatic kom sterkt tilbake å tok kamp nummer to, for da å tvinge frem en avgjørende tredje kamp.

I kamp nummer en gikk Fnatic i fotsporene til No Diggity å prøvde seg på en Tinker på Zheng «Miduan» Yeik Nai, kombinert med Anti-Mage i hendene til Chai «Mushi» Yee Fung. Fnatic kom raskt bak på og coL bygde seg opp en tidlig ledelse som stadig ble større. Mushi gjorde sitt aller beste å bære laget på skuldrene, men presset ble til slutt for stort da compLexity sin ledelse rett og slett ble for stor i det de inntok basen til Fnatic. Sistnevnte hadde holdt dem utenfor ved flere forsøk, men mislyktes til slutt som ga coL 1-0.

I kamp nummer to var det Fnatic sin tur til å svare og selveste Spectre falt i hendene på Mushi denne gang. Helten er ekstremt bra i disse tider og er i det store og hele en tikkende bombe jo lenger man kommer ut i kampen. Kampen gikk begge veier, men det var Fnatic som stadig økte ledelsen, før de tidvis rotet den bort på stygge måter. Zheng «Miduan» Yeik Nai spilte fantastisk på sin Windranger, kombinert med en hard Spectre tok Fnatic kampen i det 45 minutt og krevde igjen, en kamp tre.

I kamp nummer tre ble det derimot noe styggere. compLexity satset hardt i den tidlige delen av kampen med fokus på Mirana, Axe og Dragon Knight, tre helter som ikke trenger mye for å være bra i starten. Limmp fikk både Blink Dagger og Vanguard før det hadde gått 10 minutter, noe som ikke tydet godt for Fnatic sitt lag som var noe mer fokusert på senere i kampen. Sakte men sikkert slaktet de Fnatic sine håp som stadig ble mindre utover i kampen, mye takket være storspillet til Blomdin-brødrene. 37 minutter inn i en tredje og avgjørende kampen tok coL seieren og vil nå møte No Diggity i kampen om den siste plassen til gruppespillet som begynner i morgen.

14576281563

Bilde: Thescoreesports.com

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler