Deadweight har funnet sistemann

Spennende fremtid for deadweight...
centryz

Den siste tiden har det vært usikkerhet om lagets femtemann, men Gamermag kan nå røpe at det er en tidligere kjenning som vender tilbake til kompetitivt spill.

For det er den tidligere LGB eSports og Epsilon eSports-spilleren Martin «cENTRYZ» Brandal som har tatt over etter Khoi «BLU3» Pham. Brandal har tidligere vært en del av deadweight, men valgte tidligere i år å forlate laget av ukjente årsaker. Nordmannen har en fortid i LGB eSports, og spilte blant annet med lag-kompis Morten «zEVES» Vollan og den nåværende Faze-spilleren Joakim «jkaem» Myrbostad i den svenske organisasjonen.

Til Gamermag hadde lagkaptein Vollan følgende å si om endringen:
– Det har over en lengre periode vært usikkerhet rundt laget. Vi strevde litt med å finne sistemann etter at Pham valgte å forlate oss, men vi føler at Brandal er en endring som vil styrke oss på sikt. Vi starter treningen allerede nå, og håper på å vise gode resultater i tiden som kommer.

Endringen kommer i kjølvannet av at deadweight som foreløpig eneste norske lag har tatt seg videre til den lukkede kvalifiseringa til E-League. Etter å ha slått lag som Epsilon eSports og Tengri på veien, skal nordmennene nå møte noen av verdens beste lag for å kjempe om en plass i den anerkjente amerikanske turneringen.

Deadweight består nå av følgende fem:

Norway Henrik «becker» Becker
Norway Morten «zEVES» Vollan
Norway Jørgen «cromen» Robertsen
Norway Martin «cENTRYZ» Brandal
Norway Jon Erik «ztk» Øygarden

Kategorier
Counter-StrikeNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler