Deadweight med ny organisasjon

Går samme veien som både Heroic og GODSENT tidligere har gjort.
Foto: Heidi krutnes
Foto: Heidi krutnes

Etter en lang periode under navnet deadweight, har nå nordmennene fått seg et nytt hjem, og går samme veien som både Heroic og GODSENT tidligere har gjort.

Deadweight vil fra i dag av spille under Norse, en organisasjon som spillerne selv har laget med hjelp fra utenlandske investorer.

Etter det Gamermag kjenner til, så har spillerne vært på utkikk etter en organisasjon å representere de siste ukene. Etter å være nærme et ny hjem både to og tre ganger, falt valget til slutt på å lage sin egen organisasjon med investorer i ryggen.

Dermed tar de samme vei som blant annet GODSENT gjorde tidligere i år, og får visstnok også de samme personene som støttespillere. Dette innebærer at laget vil få tilgang til økonomiske midler som fast lønn og støtte til reiser og turneringer.

Til Gamermag sier lagkaptein Morten «zEVES» Vollan følgende om sin nye CS-satsing:

–  Det er viktig for det norske CS-miljøet at noen tar det såpass seriøst som det vi gjør. Vi ønsker å være et godt forbilde for andre, og det føles derfor godt at vi endelig har fått muligheten til å tjene penger på det vi liker å gjøre. Det er en befrielse, og vi kommer til å spille mye i tiden fremover for å forbedre oss på en best mulig måte.

Får sin LAN-debut allerede i dag

Norse debuterer for første gang på LAN sammen når Gigacon åpner dørene fredag kveld. I tillegg vil Norse delta på både ByLAN i Bergen og OWNIT CS:GO Challenge i Stockholm i oktober. Vollan understreker ovenfor Gamermag at det vil bli satset hardt fremover, og målet er å vinne mest mulig.

– Vi har en stor motivasjon til å vinne, og vi ønsker å vise det i tiden som kommer. Vi deltar som kjent på tre turneringer på tre uker, og vi anser oss som favoritter på både Gigacon og ByLAN. Vi klarte også å kvalifisere oss til OWNIT CS:GO Challenge i Stockholm, og jeg tror vi vil vise oss fra en positiv side når vi starter opp datamaskinene i Inferno Online sine lokaler. Det blir helt klart noen spennende uker, og vi ser frem til å vise oss frem fra vår beste side.

Norse består nå av følgende fem spillere:
Norway Morten «zEVES» Vollan
Norway Martin «cENRTYZ» Brandal
Norway Henrik «becker» Becker
Norway Jon Erik «ztk» Øygarden
Norway Jørgen «cromen» Robertsen

Kategorier
Counter-StrikeGenereltNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler