deliver utestengt fra Faceit

Ungt norsk talent utestengt fra den populære konkurranse-tjenesten...
CSGO-Update

Gamermag har blitt gjort oppmerksomme på at den tidligere Gamermag-spilleren under aliaset «deliver» er blitt utestengt fra Faceit.com

Kontoen som skal være bundet til nevnte spiller kan finnes her ,og viser at brukeren står som «banned», en betegnelse som kan gjelde flere ulike regelbrudd, i de fleste tilfeller ulike varianter av juks innen spillet.

Gamermag har også fått informasjon om at spilleren har flere steam-kontoer knyttet til sitt alias med VAC-utestengelser. Noe som dermed skyldes at spilleren har benyttet seg av bestemte jukseprogram. Etter rapportene Gamermag er blitt kjent med, skal dette gjelde følgende kontoer:

Konto en

Konto to

Kontoene er flere år gamle men forhindrer spilleren i å delta på fremtidige Major-arrangement i regi av Valve.  Spilleren har tidligere spilt under Gamermag-fanen tilbake i august i fjor, og ble av mange regnet som et spennende talent i den norske scenen før laget senere la opp satsningen og gikk hver til sitt.

Spilleren forteller til Gamermag at utestengelsen er flere år gammel og at han var ung når utestengelsen skjedde. Han innrømmer dog at det er grunnet juks at utestengelsen har funnet sted.

Gamermag minner om:Cheating is wrong

«thx 2 decn 4 mad sherlocking skills»

Kategorier
Counter-StrikeNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler