DreamHack Masters volum to: Vegas

Andre versjon av Masters rulles videre, denne gang i USA. ...
vegas

DreamHack har holdt LAN-turneringer i en mendge steder og land, men i 2017 slår de virkelig på stortromma og gjør det ingen andre har gjort før. 

DreamHack holdt sin første Masters-turnering i april i år da de smalt til med DreamHack Masters Malmö, som skulle vise seg å være en gigantisk suksess. Turneringen samlet de beste lagene fra hele verden og publikummet fikk se hjemmelaget NiP gå seirende ut av turneringen, og noen hundretusen kroner rikere.

Allerede nå har DH lovet at det vil bli hele to Masters-turneringer i 2017, hvor Las Vegas vil være første sted for den noe nyere versjonen av de velkjente sommer- og vinter-turneringene til DreamHack i Jönköping. Turneringen vil bli holdt i giganten MGM og har en premiepott på rundt hele fire millioner norske kroner (!). For morroskyld hadde DreamHack Masters Malmö «kun» to to millioner fordelt i premiepotten.

Datoene er fra 15-19. februar som vil gi oss hele fem dager fullstappet med kun Counter-Strike:Global Offensive og etter all sannsynlighet, de aller bedre lagene i verden. 

 

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler