E-sportskribenter søkes

Nye ildjseler ønskes fortløpende...
velkomme-til-gamermag

Gamermag søker nå etter dedikerte e-sport-skribenter til vår redaksjon.

Nettsiden ble lansert syvende februar 2014 og har etterhvert utviklet seg til å bli en sentral side for det norske e-sport-miljøet som den eneste nettavisen i Norge kun dedikert til e-sport. Dette har resultert i at nettavisen har hatt 220 000 unike besøkere siden oppstart i februar 2014, med totalt to millioner sidevisninger.

Grunnet den økende e-sport-interessen i Norge, er det ønskelig for Gamermag å utvide satsningen videre. Derfor søker vi nå etter flere dedikerte e-sport-skribenter som vil være med på formingen og utbyggingen av nettavisen videre.

Skribenter

Som skribent vil du bidra til å holde våre lesere oppdatert om hva som skjer rundt om i de forskjellige spillmiljøene. Vi fokuserer hovedsaklig på spillene Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, og Dota 2, men vi er samtidig interessert å høre fra mennesker som mener de har noe de kan bidra med noe utenfor disse kategoriene.

Vi leter etter personer som både er selvstendig og som kan jobbe godt sammen med andre. En utdanning innen journalistikk er ikke nødvendig dersom du behersker det norske språket og er kjent med hvordan god journalistikk foregår. Du vil få opplæring og oppfølging av andre skribenter frem til du føler deg trygg nok til å kunne produsere og publisere på egenhånd.

Som skribent i Gamermag ønsker vi at:

Du er en pliktoppfyllende og engasjert person.
Du har god innsikt i ditt spill og kan mye både om spillet og selve scenen.
Du kan levere minimum to nyhetsverk i uken.

Krav:

Minimum 16 år.
Gode skriftlige kunnskaper.

Kontakt oss

Om dette høres ut som noe for deg ønsker vi at du tar kontakt. Vi kan nåes via post@gamermag.no eller send oss en melding via vår Facebook-side. Vennligst merk e-posten med søknad i emnefeltet. Alle søknader vil bli besvart

Vi er også interessert å høre fra personer som har noe som helst de føler de kan bidra med til å forbedre Gamermag og brukeropplevelsen. Vi anser oss som veldig medgjørlig med dette, så ta gjerne kontakt via e-posten ovenfor om du har noe på hjertet.

Kategorier
Counter-StrikeE-sportGenereltNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler