En fot i førstedivisjon

En kamp unna opprykk til førstedivisjon, og har nå blitt plukket opp av Spacecowboys Elektroniske Sportsklubb...
spacecowbots

Andredivisjonslaget Team Røkt Skinke troner øverst i sin divisjon i Telenorligaen og er bare en kamp unna å sikre opprykk til toppen. Nå har laget blitt plukket opp av Spacecowboys Elektroniske sportsklubb.

Med to gjenstående kamper i andredivisjon ligger Spacecowboys på en foreløpig førsteplass med førstedivisjon innen rekkevidde. En uavgjort er alt som skiller første og andredivisjon for gutta som er klare for opprykk. Motstanderene i de to siste kampene er experiMENTAL eSports (2. plass) og Sprutnoobs Gaming (4. plass), hvilket betyr at de må spille mot lag i øvre sjiktet av ligaen for å sikre plass i førstedivisjon.

Klare for opprykk med organisasjon i ryggen

Manager San-Paul «Maxiam» Nguyen er dog svært fornøyd med at laget nå er blitt en del av Spacecowboys, og kunne til Gamermag fortelle at motivasjonen til laget nå er skyhøy.

– At vi fra Røkt skinke fikk tilbud fra Spacecowboys var veldig positivt, vi har ventet og håpet på at noen ville ta oss inn til en organisasjon. Laget har forbedredet seg veldig godt og lagt mye tid og øvelse for å komme seg til 1.div i Telenorligaen. Siden Spacecowboys tok inn Røkt Skinke har motivasjonen til gutta blitt mye høyere, ting blir mer «hyped» og mye mer seriøst. Jeg vil tro at Spacecowboys vil prestere veldig godt så fort vi har sikret oss plass i 1.div. Vil nok tro at ting vil ble avgjort mot eXe.

Ambisjonsrike gutter med planer om opprykk

CEO for Spacecowboys Elektroniske sportsklubb, Markus Nyseth Hagen, var klar på hvorfor de ville ha nettopp Røkt Skinke i organisasjonen.

10421216_10152384841095771_7949472083328262623_n

CEO Spacecowboys EK, Markus Nyseth Hagen. Foto: Privat.

–  Grunnen til at valget kom på Røkt Skinke var at de har hatt veldig gode resultater i Telenorligaen, de er ambisiøse og laget har planer om å komme seg til 1. Divisjon å prøve å hevde seg der. Før vi valgte Røkt Skinke så snakket vi mye med Maxiam, som er deres manager og analyst og vi fikk en god tone. De var seriøse, og det vi lette etter var et lag som vi ville skulle være seriøse og dedikerte, dette merket vi fort de var så valget var egentlig ganske enkelt.

Spacecowboys har dog ingen planer om å samle alle eggene i en kurv. Hagen bemerket at organisasjonen har to lag i CS:GO og at de også er på utkikk etter akademilag til League of Legends. De er også på utkikk etter støtte i form av sponsorer, og ber både søkende lag og sponsorer om å ta kontakt på spacecowboysek@gmail.com eller ta en titt på Facebook-siden. 

League of Legends-laget Spacecowboys Elektroniske Sportsklubb består av:

Norway Vebjørn «Larioth» Nordby
Norway Kim «k1mp0ssible» Nguyen
Norway Andreas «yupwulf» Brustad
Norway Thong «Thoug» Van
Norway Sondre «Smuff» Granheim

 

 

 

Kategorier
League Of LegendsNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler