Epiphany Bolt tilbake i førstedivisjon!

Et av Norges beste lag er klare for spill i den øverste divisjonen...
© Epiphany Bolt
© Epiphany Bolt

Det har i lengre tid vært spekulert rundt Epiphany Bolt og deres mulighet til å delta i Telenorligaen. Nå virker det som at Epiphany vil lykkes med å kjøpe Tien Lien sin plass i Telenorligaen.

Laget som vant forrige sesong av Telenorligaen under Demise-organisasjonen, har i lengre tid lett etter en ny plass i ligaen. Reglene ble nylig endret så Epiphany Bolt får kjøpt en 1.divisjon-plass dersom noen ville selge den.

Polly er blant spillerne i Epiphany Bolt. © HLTV.org

Polly er blant spillerne i Epiphany Bolt. © HLTV.org

Det var Tien Len som kontaktet Epiphany Bolt om å selge plassen sin, og etter noen dager med tilbud fram og tilbake har organisasjonene nå blitt enige om en pris. Til tross for ingenting er bekreftet på nåværende tidspunkt, forventes det at overtagelsen vil falle på plass innen kort tid.

Dette sier Marius Bekk fra Epiphany Bolt til Gamermag;
– «Først og fremst må jeg gi en stor takk til spillerne i CS laget våres som har stått svært sentralt i arbeidet med å få dette i orden. For samtlige i Epiphany Bolt er det helt klart at dette oppleves som en enorm lettelse og vi er utrolig fornøyde med at vi kan fortsette å spille i toppen. Nå gjenstår det å ta med seg denne følelsen og motivasjons-boosten dette gir oss inn i kampene og vise at det er her vi hører hjemme.»

Dette er Epiphany Bolt sin lagoppstilling;
Norway Anders «aNdz» Kjær
Norway Adam «paint» Fjellum
Norway Kristian «Korn» Hokland
Norway Karl-William «kalle» Haraldsen
Norway Pål «Polly» Kammen

Første kampen er i kveld klokka 21.00 mot Panters og Mikael «Ultra» Andersen skal strømme kampen på Twitch-kanalen hans.

 

 

 

Kategorier
Counter-StrikeE-sportGenereltIntervjuNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler