Fire lag gjenstår i Polen

Intel Extreme Masters startet med åtte lag, men er nå redusert til bare fire gjenværende lag som kjemper om den gjeve førsteplassen.  Den siste turneringen som avgjøres i Katowice...
w1280xh966_20160305_Adela-Sznajder_IEMKTW-8820

Intel Extreme Masters startet med åtte lag, men er nå redusert til bare fire gjenværende lag som kjemper om den gjeve førsteplassen. 

Den siste turneringen som avgjøres i Katowice er League of Legends. De fire lagene som gjenstår er europeiske Fnatic, amerikanske Team SoloMid, kinesiske Qiao Gu Reapers og regjerende verdensmestre SK Telecom T1 fra Sør-Korea.

Fremover

Veien fra gruppene til semifinalene har ikke vært uten problem. Både Fnatic og Team SoloMid tapte sine åpningskamper, men klarte likevel å klamre til seg semifinaleplasser etter å ha slått ut lag som Origen og CLG på veien.

Til tross for mye godt spill har det vært trøbbel for begge lagene inn mot sluttspillet, og for TSM venter nå deres tøffeste motstand hittill da de regjerende verdensmesterne i SK TT1, med Lee «Faker» Sang-hyeok i spissen, står klare for å kjempe om en plass i finalen. Kampstart er forventet å være klokken 12.30 på søndag.

Fnatic vil også møte god motstand fra Royal Never Give Up og bør absolutt frykte laget. På lik linje som SK TT1 tapte de ikke en eneste kamp i gruppespillet og står dermed uten tap så langt i Polen. Dette betyr at Fnatic kan få en tøff oppgave om de ønsker å spille i en finale.

Kampene

Med bare fire gjenværende lag vil semfinalene se slik ut:
Klokken 12.30: Korea, Republic of SK Telecom T1 vs United States Team SoloMid
Klokken 15:30: United Kingdom Fnatic vs China Royal Never Give Up.

Bilde fra TheScoreEsports.com

Watch live video from ESL_LOL on www.twitch.tv

Kategorier
League Of Legends
2 Kommentarer
 • Martin Polden
  6 Mars 2016 at 12:51

  Britisk flag for fnatic er kje heilt rett då :)

  • Profile photo of Even Hornnes
   Even Hornnes
   6 Mars 2016 at 13:13

   Fnatic har hovedkontor i London, selv om de har flere avdelinger rundt om i Europa og enkelte kontor utenfor.

  Legg igjen en kommentar

  Relaterte artikler