Fnatic med lagendring

Det svenske storlaget med nye endringer, baner vei for nordmann. Fnatic annonserte i dag lagendringen hvor de velger å ta farvel med et av lagets siste tilskudd, John «wenton» Eriksson. Eriksson...
58328

Det svenske storlaget med nye endringer, baner vei for nordmann.

Fnatic annonserte i dag lagendringen hvor de velger å ta farvel med et av lagets siste tilskudd, John «wenton» Eriksson. Eriksson som kom inn i laget på permanent basis etter å ha vært lagets innhopper fikk dermed kun 3 måneder som fast inventar av den svenske giganten. Spilleren som erstatter Eriksson er Epsilons stjerneskuddet, Joakim «disco doplan» Gidetun. Gidetun har vært en del av av Epsilons lagoppstilling siden mars og har vist stort potensiale samtidig som flere personligheter innen e-sport har spådd han en lovende karriere innen CS:GO.

Til fnatics hjemmesider uttrykte Gidetun mye glede over endelig å få muligheten til å spille med storlaget:

— I really appreciate this opportunity from Fnatic and I hope we will achieve great things together. I believe we have a really strong lineup at the moment and I’m anxious to start playing to become one of the best teams in the world.

Kalle med Epsilon.

kan Karl-William "kalle" Haraldsen skyte Epsilon til en majorplass?

Kan Karl-William «kalle» Haraldsen skyte Epsilon til en majorplass?

Lagendringene i fnatic gjør at det svenske Epsilon, som har vist gode resultater i gjennom hele 2016 trenger en ny spiller for lagets minorkvalifisering som går av stabelen i Romania denne helgen.  Epsilons valg som midlertidig erstatter har falt på norske Karl-William «Kalle» Haraldsen som så sent som sist helg var å se i aksjon sammen med Archangels under ESWC i Frankrike.

Haraldsen som har vært en stor profil i norsk Counter-Strike siden 1.6-perioden har i løpet av det siste året prøvd å finne veien tilbake i det gode proffselskap, og kanskje kan en god prestasjon i Romania sørge for at Haraldsen kan forsøke seg på ett nytt proffeventyr.

Epsilon vil stille med følgende femmer under PGL EU Minor:

SwedenWilliam «draken» Sundin
SwedenFredrik «REZ» Sterner
SwedenFredrik «freddieb» Buö
SwedenAndré «BARBARR» Möller
NorwayKarl-William «kalle» Haraldsen

Fnatic ser etter dagens lagendringer sånn ut:

SwedenOlof «olofmeister» Kajbjer
SwedenDennis «dennis» Edman
SwedenSimon «twist» Eliasson
SwedenFreddy «KRiMZ» Johansson
SwedenJoakim «disco doplan» Gidetun

Kategorier
Generelt
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler