Fnatic med ny trener

Viktor "vuggo" Jendeby får ny rolle...
fnatic

Det har den siste tiden foregått flere spennende spillerbytter i den svenske CS-scenen. Nå har fnatic avslørt at de også har hentet inn en ny coach til CS-satsingen deres.

For bare noen dager siden avslørte Viktor «vuggo» Jendeby gjennom et intervju til Fragbite.com at han ikke ville fungere som trener for fnatic sitt CS-lag i fremtiden. Han avslørte samtidig at han var påtenkt en rolle som manager og analytiker i stedet. Nå har fnatic avslørt at den tidligere Escape-spilleren Jimmy «Jumpy» Berndtsson vil fungere som lagets trener fremover. 29-åringen har lang erfaring innen Counter-Strike, og spilte blant annet i lag som Begrip Gaming og Meet Your Makers i Counter-Strike 1.6.

Nå vil han bruke erfaringen til å hjelpe de nye og mer uerfarne spillerne i laget. Spillere som Jonas «lekr0» Olofsson og John «wenton» Eriksson har med minimal erfaring akkurat signert spiller-kontrakter med fnatic, og det kan derfor vise seg viktig å ha en såpass rutinert person som Berndtsson tilgjengelig.

Selv sier Berndtsson i en pressemelding at han er klar for oppgaven han nå står ovenfor:
– «Jeg er spent på å få jobbe med så talentfulle spillere samtidig som jeg er en del av en stor organisasjon innenfor e-sporten.»

Fnatic sin første LAN-turnering med nytt lag og ny trener finner sted i Kina fra 6-11. september. De beste lagene i verden deltar i turneringen SL i-League StarSeries sesong 2 som har drøyt to millioner i premiepotten. Så gjenstår det å se om det nye fnatic-laget vil overbevise i lagets første store prøvelse.

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler