fnatic vinner ESL Barcelona Invitational

fnatic var igjen i en liga for seg selv.
ESL_Barcelona

Etter en jevn finale mot Astralis.gg, kom olofmeisters fnatic ut som det seirende laget.

fnatic

fnatic viste nok en gang hvorfor de blir regnet som ett av de beste lagene i Counter-Strike-historien.

Da G2 måtte se seg utklasset av de svenske gigantene, og Astralis kjempet seg til en seier mot et Dignitas-lag i storform, ble det duket for et oppgjør mellom stjernene under kveldens finale. Fnatic, som måtte se seg slått av EnvyUs tidligere i turneringen, viste senere storform ved å ikke gi slipp på et eneste kart. Astralis mistet også bare et map før finalen, men ikke på en like overbevisende måte. Flere gjevne matcher for Astralis gjorde fnatic til forhåndsfavoritt i stjerneoppgjøret.

Det første kartet, Dust 2, startet i Astralis-favør. De gikk kvikt opp i en 1-5 ledelse, anført av René «cajunb» Borg på deres anerkjente antiterrorist-side. Men derifra og ut måtte de se seg slått av fnatic, som snudde kampen og endte opp med 9 runder på terrorist-siden, etter enkeltprestasjoner av Olof «olofmeister» Kajbjer og Jesper «JW» Wecksell.

Andre del av kart nummer 1 begynte strålende for fnatic. olofmeister viste hva han var god for ved å senke danskene på et retake med tre hodeskudd, og fnatic fortsatte på samme vis ved å vinne den neste runden. Resten av kampen bikket frem og tilbake, og Astralis var nære ved å komme tilbake i komme tilbake, men etter en taktisk pause punkterte fnatic første kart med sitt dobbel-AWP oppsett og vant 16-14.

Inferno skulle ikke bli noe lettere for det svenske stjernegalleriet. De gikk opp i en 6-1 ledelse, men igjen viste danskene hva de var laget av og tettet luken til en ettpoengs-ledelse for fnatic, 8-7.

Til slutt måtte danskene se seg slått. Etter en andreomgang med frem og tilbake-spill, vant fnatic til slutt 16-13, blant annet etter et umenneskelig 2 mot 5 ace av Dennis «dennis» Edman. Dermed førte han fnatic til enda en tittel. Nå gjenstår det bare å se om svenskene holder oppe den formidable formen frem til MLG-majoren i slutten av Mars, der de vil ha muligheten til å kapre sin 4 major-tittel.

Lagoppstillingene var som følger:
fnatic
Sweden 
Olof «olofmeister» Kajbjer
Sweden Jesper «JW» Wecksell
Sweden Robin «flusha» Rönnquist
Sweden Dennis «dennis» Edman
Sweden Freddy «KRIMZ» Johansson

Astralis
Denmark 
Finn «karrigan» Andersen
Denmark René «cajunb» Borg
Denmark Nicolai «device» Reedtz
Denmark Peter «dupreeh» Rasmussen
Denmark Andreas«Xyp9x» Højlsleth

Kategorier
Counter-StrikeE-sportGenerelt
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler