Fnx får sparken i SK Gaming

Fox fra FaZe vil være reservespiller for det brasilianske mesterlaget. ...
fnx-dhw13

Den brasilianske legenden er på vei ut av verdens beste lag på grunn av interne problemer innad i laget. 

Lincoln «fnx» Lau har spilt profesjonelt i over 10 år med bakgrunn i klubber som mibr, paiN Gaming og compLexity Gaming. Han har vært en del av nåværende SK gaming siden 2015 og har vært med på den store oppturen laget har hatt det siste året. Lau har fått være med å gå fra Games Academy til Luminosity Gaming, og til slutt nå, SK Gaming. På veien har han sammen med laget vunnet ESL One Cologne 2016, ESL Pro League sesong 3, DreamHack Austin og MLG Colombus, samt flere. Allerede i 2006 ble han verdensmester med mibr da laget vant den da prestisjetunge ESWC-turneringen, og innkasserte rundt 400 000 kroner.

Hva som er bakgrunnen for den «indre konflikten» er akkurat nå ukjent. Det er mye spekulasjoner som går, spesielt siden laget nylig kvalifiserte seg til finalen i ECS, men tapte riktignok semifinalen i ELEAGUE mot danskene i Astralis 0-2. Høy sannsynlighet er trolig berg-og-dal-bane resultater den siste tiden.

Det er ingen ringere enn Ricardo «fox» Pacheco, som skal steppe inn for det brasilianske laget. Pacheco er tidligere lagkamerat av norske Håvard «rain» Nyegaard, og har fortid i blant annet FaZe Clan og k1ck eSports Club. 

SK Gaming ser nå slik ut:

Brazil Gabriel «Fallen» Toledo
Brazil Marcelo «coldzera» David
Brazil Epitacio «TACO» de Malo
Brazil Fernando «fer» Alvarenga
Portugal Ricardo «fox» Pacheco

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler