fREAKAZOID trukket en månedslønn for mobbing

“I have failed my community, teammates, and organization."
1435842192.6914

Den amerikanske entryfraggeren og Cloud9-spilleren Ryan ”fREAKAZOID” Abadir har blitt trukket en månedslønn for mobbing, melder Cloud9.

For få dager siden gikk det hardt utover Oleksandr ”s1mple” Kostyliev. Ukraineren som nettopp har flyttet til Nord-Amerika ble direkte mobbet mens flere tusen mennesker så på direkte på Twitch.

Det var midt i en kamp i proffligaen FPL at Abadir koblet seg til samme TeamSpeak-kanal som Kostyliev. Abadir begynte å slenge frekke kommentarer mens ukraineren ikke helt forstod hva som foregikk. Kostyliev trodde først det var en av lagspillerne hans som hadde begynt å snakke da Abadir egentlig ikke var en del av kampen.

Det hele gikk i en ganske seriøs retning til slutt og det endte opp som regelrett mobbing av ukraineren.

I et forsøk på å redde ansikt var Cloud9s CS:GO-manager Tres «stunna» Saranthus tidlig ute på Twitter og sa at det kom til å bli konsekvenser for Abadir. På Cloud9s nettsted finner vi i dag en unnskyldning, som Kostyliev har akseptert.

I have failed my community, teammates, and organization. I would like to offer a sincere apology to s1mple for the poor decision I made last night.

Til slutt ble det altså bestemt at amerikaneren går uten månedslønn neste måned, i tillegg til at 50% av summen går til en veldedig organisasjon som jobber med prevensjon av mobbing.

– Vennlig trash-talk er en ting, men når personangrep begynner har en grense blitt trådd over uansett om det er online eller på et LAN. Ryan er forventet til å gjøre alt han kan for å promotere en sunn atmosføre i communitiet, konstaterte Tres «stunna» Saranthus i unnskyldningen.

For å lese hele unnskyldningen kan du trykke her.

Kategorier
Counter-StrikeE-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler