Gambit henter inn Zeus

Tar over kapteinsbåndet i den britiske organisasjonen....
zeus_hltv

Na`Vi-legenden hentes inn for å overta etter at Dmitry «hooch» Bogdanov ble utelatt av lagoppstillingen til den britiske organisasjonen. 

Danylo «Zeus» Teslenko spilte i over syv år for det ofte dominerende Na`Vi-laget. Da Teslenko vant Intel Extreme Masters IV mot Fnatic i 2010 gikk Norges tre største stjerner, Håvard «rain» Nyegaard og Joakim «Jkaem» Myrbostad og Ruben «RUBINO» Villarroel fortsatt på ungdomskolen.

Teslenko er uten tvil en av de mestvinnende spillerne i spillets historie. Dessverre ble han satt til side da Oleksandr «s1mple» Kostyliev ble hentet inn i den ukrainske organisasjonen på permanent basis etter hans korte opphold i Team Liquid.

451px-hooch_at_twc_2015

Zeus overtar for Hooch som kaptein. Bilde: HLTV.org

Det å bla i gjennom hans turneringshistorie på Wikipedia er en opplevelse i seg selv. 

I likhet med Teslenko i Na`Vi, gikk Bogdanov ut av Gambit på samme måte. Sistnevnte er heller ingen ukjent person og har selv spilt aktivt siden 2004, hvor han har vært innom flere lag som Virtus.Pro, MYM, UNITED. Mens Na`Vi opplevde rask suksess i blant annet ESL Pro League etter å ha fått inn Kostyliev, blir det nå svært spennende om innhoppet av Teslenko på laget kan gi samme effekt.

Sammen med Teslenko kommer Abay «HObbitt» Khasenov på utlån fra Tengri. Oppholdet er i første grad på seks måneder og Gambit fyller på det med enda en kasakhstansk spiller.

Laget består nå av:

Russian Federation Mikhail «Dosia» Stolyarov
KazakhstanRustem «mou» Tlepov
Kazakhstan Dauren «AdreN» Kystaubayev
Ukraine Danylo «Zeus» Teslenko
Kazakhstan Abay «HObbitt» Khasenov

 

gambit_gaming

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler