Hatriixx: – Mitt personlige mål er å bli en av verdens beste spillere.

Vi satt oss ned for en prat med Jørgen “CG Hatriixx” Elgåen...
CG

Mye har skjedd i laget som blir ansett som et av de beste i Norge den siste tiden. De har nådd Challenger tier, fått ny midlaner og har nylig hatt bootcamp i Nittedal sammen med Joachim “Noobwork” Haraldsen. 

– Etter en måned med try-outs har Celestial Gaming fått en ny permanent midlaner. Jørgen “CG Hatriixx” Elgåen spesialiserer seg på «Assassins», og vant over de andre kandidatene. Vi har huket tak i 16-åringen for et intervju om hvordan livet er i Challenger, toppen av Norge og i laget.

Hvorfor startet du med League of Legends, og hvem viste deg spillet? Og hvordan mener du Esport miljøet i Norge er? 

– Jeg startet med League of Legends fordi jeg bodde på et ganske så isolert sted, der jeg ikke hadde mange venner. Jeg brukte mesteparten av tiden min på pc og andre ting. Det var liksom ikke så mye annet å finne på. Stedet heter Elgå, og er ei bygd i Engerdal kommune i Hedmark. Jeg fant League på grunn av storebroren min, Martin Elgåen. e-sportmiljøet i Norge er bedre nå enn det var før. På den andre siden vil jeg ikke si at det er så stort ennå. Hvis vi ser på andre land, har de et mye bedre system. Norge kan enda forbedre seg. 

Hvilke mål har du satt deg personlig, og hvilke mål har du og laget?

– Mitt personlige mål er å bli en av verdens beste spillere. Når det gjelder laget er målet nå først og fremst å bli best i Norge, og vinne alle turneringene vi kommer til å delta på. Vi i laget har også som mål å nå Challenger series.

Hvordan er det å være så god, men også kunne prioritere for eksempel skole? Hvordan setter du opp hverdagen din?

– Jeg pleier å bli ferdig i halv fire-tiden på skolen. Etter det drar jeg hjem, spiser mat og gjør lekser. Dette er jeg ferdig med til rundt klokken 18:00. Resten av kvelden blir brukt på spilling. Dette går ikke utover nattesøvnen min, jeg legger meg klokken 23:00.

Noen fremtidlige planer dere skal på som du kan dele?

– Har ikke så stor oversikt på det. Turneringen på Gigacon vet jeg vi skal på. Det er 50 000 kr i premie!

Hvor viktig er kule skins for deres suksess?

– Skins er det viktigste. Skins = skills!  

Hvordan er stemningen før, under og etter kamper?

– Før en kamp er stemningen høy og bra. Vi er gode kompiser så vi kødder utrolig mye. Vi tar ikke ting så seriøst samtidig som vi tar det seriøst. Vi er fokuserte på å gjøre det bra. Når vi er ingame slutter vi å kødde. Alt blir mer seriøst ingame. Folk kan bli litt negative om det er unødvendige ting som skjer. Etter kampen ser vi på hva vi gjorde feil, forklarer hverandre feil og lærer av det. Vi tenker så ikke mer på det gamet og går videre.

Hvem er mest toxic/tullete på laget?

– Det må være meg selv og toplanern Thomas «CG Meisyellow» Huang, han flamer ikke, men vi kødder mye. Ikke sånn «real» flaming eller noe negativt, bare tull.

Konkurrenter i den norske scenen?

-Bx3 og A for Aria. er konkurrenter, de er utrolig gode. Vi har dessverre ikke spilt imot dem enda.

Hva mener du skal til for å bli best i Norge eller videre imot LCS? 

– Man må holde på motivasjonen til å fortsette  å spille sammen. Det er mange lag som bare slutter å spille fordi dem ikke har motivasjon. Som for eksempel hvis et lag taper, kan de miste motivasjon til å fortsette. Men må bare spille videre og videre.

Hvilke tap / seiere har dere satt mest pris på?

– Da vi vant mot Kappachino Crew i den forrige turneringen. Da spilte vi med kayle og jarvan for første gang i team. Vi møtte Keyd Stars som var det beste laget i Brasil en gang, de er utrolige gode. Vi tok dem early game, men de rotata og pusha bedre i late og vi tapte. Vi kan slå sånne lag etterhvert. Video av Keyd Stars

Ambisjoner om LCS? 

– Har challenger series som mål at the moment, men LCS muligens i fremtiden!

5 kjappe:

Taco eller pizza?

Taco

Cola eller pepsi?

Pepsi

Blondiner eller brunetter?

Brunetter

Hund eller katt?

Katt

Sommer eller vinter?

Sommer  

Dette er Celestial Gaming:

Nepal Thomas Huang | CG Meisyellow (Top)
Nepal Jakob William Andresen | CG Jubel (Jungle)
Nepal Jørgen Elgåen | CG Hatriixx (Mid)
Nepal Magnus Hornnes | CG Cheeztivity (Marksman)
Nepal Leif Miranda | CG xLeee (Support)

Gamermag takker for intervjuet og ønsker Celestial Gaming lykke til videre med sin satsning!

Kategorier
League Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler