I morgen tidlig spiller både Norse og Kalle om avansement

Kalle i ArchAngels åpner gruppe F. ...
kan Karl-William "kalle" Haraldsen skyte Epsilon til en majorplass?
kan Karl-William "kalle" Haraldsen skyte Epsilon til en majorplass?

Norse hadde en helt grei første dag i Frankrike, og vil i morgen forsøke seg på avansement til neste runde i turneringen. 

ESWC er dessverre ikke helt hva det var en gang i tiden, men gode lag er allikevel på plass i Paris denne uken. Norse stiller med full lagoppstilling og slapp med skrekken under den første dagen. Laget tapte kjedelig nok på overtid mot bulgarske BPro 22-18 i deres favør, og måtte derfra ut mot Godsent Academy i neste runde for å hindre en tidlig hjemkomst. GODSENT Academy,var dessverre hakket mer uheldig i det laget tapte 0-2 i kamper mot nettopp Norse, som forøvrig sendte dem direkte ut av turneringen.

Norse tapte som kjent knepent i dobbel overtid og skal spille i morgen tidlig klokken 09.30 mot Bpro i kampen om andreplassen i gruppe C. Ikke overraskende er Gambit Gaming allerede klare for sluttspillet. Gambit fikk god mediedekning for kort stund siden da laget først ga den russiske legenden, Dmitry «hooch» Bogdanov sparken fra laget, for så å legge til Na`Vi-legenden, Danylo «Zeus» Teslenko.

Norse og Bpro skal forøvrig spille en best av tre serie. 

I de andre gruppene er blant annet Heroic videre i gruppe B med 16-1 og 16-7 i kamper, tyrkiske Space Soldiers er også videre med 2-0 i gruppe A, mens Alternate Attax og TRICKED er videre fra gruppe D. I morgen skal også den svenske organisasjonen ArchAngels spille, denne gang med vår egen Karl-William «Kalle» Haraldsen. AA er i en av de absolutt tøffeste gruppene og vil møte høy motstand fra både PENTA og Epsilon.

Ellers vil også ENCE, Luminosity og Team Kinguin starte ferden mot en eventuell finale i morgen. Turneringen har en premiepott på omtrent 670 000 kroner, hvor vinneren vil dra med seg rundt 180 000 av disse.

Foto: Heidi krutnes

Fra venstre: Jørgen «cromen» Robertsen, Jon Erik «ztk» Øygarden, Henrik «becker» Becker, Morten «zEVES» Vollan og Martin «cENTRYZ» Brandal. Fra Gigaon 2016. Bilde av Heidi krutnes

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler