Ikke gigantenes dag under Manila Major

Unge talenter sto frem da giganter falt....
dotablast

For kanskje de to største organisasjonene innenfor Dota 2 ble det en svært skuffende dag. Første runde av det nedre sluttspillet ble skutt i gang i dag med flere overraskelser. 

For Evil Geniuses og Team Secret, vinnerne av henholdsvis The International 2015 og Shanghai Major, fikk en svært tøff dag på jobben. EG var første lag ut som spilte mot kinesiske Vici Gaming Reborn hvor kampen lenge så jevn ut. VG tok de bedre kampene og fikk seg en stadig høyere ledelse i det de utsluttet store deler av EG og fikk tatt de nedre brakkene. Derfra gikk det kun en vei og EG sin kaptein, Peter «ppd» Dager måtte kaste inn håndkleet.

Bilde: ESL

Neppe dette humøret unggutten satt med etter kampen mot Vici Gaming Reborn. Bilde: ESL

Secret møtte russiske Team Empire til dagens siste, og kanskje mest spennende kamp for folk flest. Team Secret står med flere tilhenger-favoritter blant annet tidligere Cloud9 spiller, Jacky «EternaLEnVy» Mao, Artour «Arteezy» Babaev og Saahil «UNiVeRsE» Arora fra EG, samt giganten Clement «Puppey» Ivanov som var Na`Vi-spiller i over tre år.

Troen til tilhengerne var vendt mot Secret, mens ekspertene valgte Empire etter valget av heltene. Secret gikk noe spesielt til verks med kombinasjonen av Gyrocopter og Phantom Lancer, mens Team Empire hadde en litt mer stødig og lettere måte å utføre kampen på.

Dessverre gikk det dårlig for de som ønsket å se mer av spillerne i Secret da de røyk mot et overraskende solid Empire-lag etter kun 32 minutter spilletid. 

Tidligere på dagen tapte Na`Vi sin kamp mot OG i den øvre delen av sluttspillet, og vil da møte Alliance som vant sin kamp over Mineski i den nedre delen til et godt gammeldags El Clásico i morgen. Koreanske MVP Phoenix banket ned forhåndsfavoritten Team Liquid til den nedre delen som vil møte compLexity i sin kamp i morgen.

I morgen spilles følgende kamper etter norsk tid.

China Newbee – United States Digital Chaos | 04.00

China LGD Gaming – Malaysia Fnatic | 07.20

European Union Team Liquid – United States coL | 10.40

Sweden Alliance – Ukraine Na`Vi | 14.00

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler