Immortals solide i dagens første kvartfinale under IEM Katowice

Brasilianerne har hatt en solid start på IEM Katowice 2017...
IMG_0696

Immortals vant dagens første kvartfinale under IEM Katowice 2-1 mot danskene i North.

Etter å ha avansert fra gruppespill var det Immortals som skulle ut i ilden mot danske North i dagens første kvartfinale. Foran et rumlende publikum her i Spodek Arena skulle Immortals gi mye underholdning for valutaen.

Kvartfinalen første kart var cache som var Immortals valg. Sistnevnte starter knallsterkt da de vinner både pistolrunden, og den påfølgende runden. Brasilianerne leverer en rask 5-0 ledelse. North ser ut til å halvsove da de omsider tar sin første runde i den åttende runden, stillingen står nå 7-1. Immortals slipper dog North aldri tilbake første halvdel, og ender runde en 12-3 med flere heroiske spill av Henrique «hen1» Teles. North klarer overraskende nok å vinne tilbake flere runder, og ødelegger Immortals’ økonomi gjentatte ganger, men danskene taper likevel 16-14 første kart.

Andre kart ut var overpass, noe som var Norths valg. Denne gangen er det gutta i svart og hvitt som går knallhardt ut og vinner både pistolrunden og de påfølgende fem, stillingen står nå 6-0 favør North. Som lyn fra åpen himmel overrasker Immortals og vinner de neste 9 rundene. Første halvdel på overpass ender 9-6 favør brasilianerne.

North vinner første runde av andre halvdel etter en fantastisk 1v3 av Mathias «MSL» Lauridsen, med en avsluttende defuse. Kampen er intens og underholdene, hvor rundene går frem og tilbake i favør begge lag. Kampen ender til slutt med overtid, hvor danskene blir hakket for sterke, og vinner alle de mulige rundene, 19-15.

Hen1 knallsterk under dagens kvartfinale mot North.

Hen1 knallsterk under dagens kvartfinale mot North.

Tredje og siste kart av dagens første kvartfinale var cobblestone. Immortals startet som terrorister, som skal være hakket mer favorisert enn CT-siden. Nevnte vinner både pistolrunden og de 6 neste rundene, og plutselig har Immortals en 7-1 ledelse. En fantastisk 4 draps-situasjon i en 5v2, er en av grunnene til den grove ledelsen. Gutta med Teles i spissen gjør en formidabel jobb med å holde danskenes økonomi nede, og tar en solid 11-4 ledelse første halvdel.

Andre halvdel er et trist kapittel for North, hvor de kun vinner 2 runder. Brasilianerne er kanonsterke, og drar kampen i land 16-6.

Na´Vi – Astralis spiller nå i skrivende øyeblikk dagens andre kvartfinale. Vi kommer tilbake med mer.

Bilde i artikkel er hentet fra hltv.org

Kategorier
Counter-StrikeE-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler