James «2GD» Harding stiller som vert under Shanghai Major 2016

Tilbake etter pause fra 2014.
dota_major_cities (1)

Gamlegutten er tilbake i Dota 2-scenen etter en lengre pause fra The International 2014, hvor han stilte som vert. 

Samme hva du har spilt opp i gjennom årene så er sjansen høy for at navnet «2GD» har flydd i gjennom ørene dine. Harding er en tidligere proff innenfor Quake 4 for lag som Dignitas, Fnatic og SK Gaming. Etter flere år aktiv som spiller begynte han som kommentator hvor han fikk sitt gjennombrudd som en reserve under WSVG 2006. Per i dag driver han The GD Studios fra Stockholm, Sverige.

Harding har vært vert ved hele tre The International-turneringer hvor han jobbet tre år på rad fra 2012 til 2014. Siden dette har det vært stille, men han var (blant flere) som knakk nyheten om at han skulle jobbe ved Shanghai Major. CS:GO og League of Legends-profil, Richard Lewis la selv ut at det var han som skulle være årets vert, og fikk nok med det mange illsinte Dota 2-fans på nakken med tanke på hans populæritet innenfor spillet. Under DreamHack havnet han blant annet i et basketak med Alliance-spiller, Jonathan «Loda» Berg.

For Dota 2-fansen sin skyld var det nok godt at det kun var en spøk. Kort tid etter var det Harding sin tur til å legge ut sin egen tweet, igjen kort tid etter at Paul «ReDeYe» Chaloner bekreftet at han ikke var ansatt til majoren som førte til mye skuffelse blant fansen.

Perfect World som arrangerer majoren for Valve har enda ikke lagt ut en offisiell nyhet om de forskjellige kommentatorene og lignende som kommer, men vi har allikevel fått bekreftet noen.

  • 2GD
  • Merlini
  • Tobiwan
  • Capitalist
  • Blitz
  • Godz
  • Skrff, Weppas og K-Poptosis vil står for observering av kampene, mens Scantzor vil være turneringens statistikkmann.

2gd

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler