Joy’s Thaimat skal spille på Digitality X

I lørdagens kvalifisering ble ikke Lions noen match for mixen som tidligere kalte seg PFP. I en kommentar til Gamermag fortalte Henrik «neto» Kristengård og Håkon «hk0n» Kvande at...
^073DF695FAE66CBEC8662A03221304BF26D541E98FF1B645F3^pimgpsh_fullsize_distr

I lørdagens kvalifisering ble ikke Lions noen match for mixen som tidligere kalte seg PFP.

I en kommentar til Gamermag fortalte Henrik «neto» Kristengård og Håkon «hk0n» Kvande at de var selvsikre før kampen.
– Kampen gikk helt som forventet. Vi forventet kanskje litt mer motstand, men ellers gikk kampen som forventet. Vi er jo et mixlag, så lagspillet var kanskje ikke helt på topp, men jeg vil si at vi er ganske mye bedre enn de individuelt. Videre forteller Kristengård og Kvande at fremtiden er usikker. «Vi har ikke lagd noen planer enda. Vi får se hvem av oss som blir å spille i Stavanger, siden ikke alle har mulighet.»

Enkelt for mixlaget

Joy’s Thaimat, som laget valgte å bytte navn til, vant serien mot Oslo Lions 2-0 (16-7 på Dust2, 16-10 på Cache). De blir dermed å se i Stavanger fra 30. juli hvor de skal møte resten av BYOC-(Bring Your Own Computer)lagene til duell og en mulighet til å bli den norske representanten i hovedturneringen. Spillerne får 5000 kroner i reisestøtte og gratis billetter til arrangementet. Hovedturneringen blir produsert og arrangert av King of Nordic og har fått navnet King of Nordic Challenger Cup. Joy’s Thaimat er nå nødt til å spille seg fra semifinalen i BYOC-turneringen for å bli Norges representant i hovedturneringen.
– Selvfølgelig går vi inn for å komme så langt som mulig. Vi skal prøve å få tid til litt praccing, men det blir kanskje litt vanskelig nå i sommertiden. Vi tar det som det kommer, og satser på at det individuelle nivået kan ta oss til toppen, forteller spillerne.

Lagoppstillingen til Joy’s Thaimat;
Norway Henrik «neto» Kristengård
Norway Erik «simsy» Gravrok
Norway Håkon «hk0n» Kvande
Norway Kristian «akez» Kornbakk
Norway Håkon «hallzerk» Fjærli

Lagoppstillingen til Oslo Lions;
Norway Mikael «ultra» Andersen
Norway Joakim «stb» Sjøthun
Norway Kristian «RIKSEN» Henriksen
Norway Mikal «enix» Øiestad
Norway Erik «truth» Dyrnes

Digitality X blir arrangert fra 30. juni til 03. juli. Gamermag vil oppdatere resultater og streaming av hovedturneringen. Kampene fra hovedturneringen blir streamet på twitch.tv/kingofnordic

Kategorier
Generelt
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler