Kinguin henter inn to nye spillere

Solid femmer nå for Kinguin....
furlanCSGO

Det polske laget har tatt inn Karol «rallen» Rodowicz og Damian «Furlan» Kislowski. 

Det betyr at både Pawet «innocent » Mocek og Jacek «MINISE» Jeziak blir flyttet til benken hvor de vil fungere som reservespillere. Begge spillerne har vært en del av laget over en lengre perioder, mens Jeziak har vært mer frem og tilbake i laget, har Mocek vært aktiv helt tilbake til tiden hvor laget spilte for den velkjente organisasjonen MYM.

Mens spillerne på laget kanskje ikke er de mest kjente i CS:Go-scenen er definitivt organisasjonen det. Laget huset tidligere laget som ble solgt videre til G2, før det havnet til slutt opp hos FaZe Clan. I dag er det kun vår egen Håvard «rain» Nygaard fra FaZe som var innom Kinguin, da de resterende spillerne gikk videre til blant annet G2 og Fnatic, mens andre er for tiden inaktive.

Kislowski og Rodowicz skal sammen med Kinguin nå delta i DreamHack Zowie Open Bucharest sin kvalifisering hvor de skal spille mot Team X i kvartfinalen.

For de med flere år på baken er det nemlig ikke noen av spillerne selv som er den mest kjente blant laget, derimot er både kaptein og trener, Mariusz «Loord» Cybulski det. Han var en del av det en gang legendariske PENTAGRAM/MYM-laget hvor nåværende Virtus.Pro-spillere Wiktor «TaZ» Wojtas og Filip «NEO» Kubski var med, samt treneren deres Jakub «kuben» Gurczyński.

Team Kinguin vil nå huse følgende lagoppstilling:

Poland Michał «MICHU» Müller
Poland Grzegorz «SZPERO» Dziamałek
Poland Mikołaj «mouz»  Karolewski
Poland Karol «rallen» Radowicz
PolandDamian «Furlan» Kisłowski

kinguin

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler