Kjempesmell for Team SoloMid

Problemene fortsetter i Polen...
TSMLogo

Åpningskampen i League of Legends under IEM: Katowice ble spilt som forventet — endte med sjokktap for favorittene. 

Etter en trøblete start på sesongen i LCS fortsetter problemene inn i Intel Extreme Masters for storlaget Team SoloMid. Allerede i den første kampen i turneringen tapte storfavorittene — til tross for en stor ledelse i hele kampen.

Laget som sto på motsatt side av Summoner’s Rift var de sør-koreanske spillerne i ESC Ever, et lag man ikke ofte hører om i internasjonal sammenheng. Team SoloMid gikk inn som soleklare favoritter og hadde under hele kampen en god ledelse. Til og med kommentatorene var overbevist om at kampen var avgjort i TSM sin favør, men den gang ei.

Problematiske valg

Problemene som har vært synlige i TSM for utenforstående i den nord-amerikanske ligaen forfølger altså laget inn i turneringen i Katowice. Valgene som blir gjort med en ledelse blir ikke utnyttet på gode måter, og ESC Ever lot seg ikke be to ganger med flere feilskjær fra TSM. Etter en team fight som gikk kraftig i favør for det sør-koreanske laget ble kampen avsluttet og TSM ble dermed sendt rett ned i «lower bracket».

Opprykk 

For ESC Ever betyr seieren at laget er et stort steg nærmere en semifinale og smaker nok ekstra godt i Polen ettersom laget sjeldent er utenfor egne landegrenser for å spille LoL, til tross for at de i fjor vant IEM: Cologne over lag som Fnatic og Cloud9.

Vinneren mellom Origen og Royal Never Give Up møter da ESC Ever for en plass i semifinalene.  Taperen møter Team SoloMid i «lower bracket».

For fullstendig informasjon om IEM: Katowice, tidskjema og for å se lagene som deltar så kan du klikke deg inn her.

 

Kategorier
League Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler