Klart for finale på The Convention

NoName møter BX3 i finalen på The Convention...
conventionvector

Etter to dager med League of Legends er det endelig klart for finale på The Convention. Hvem er det beste laget i Norge? 

The Convention ble det store LAN-et å være på om du skulle delta i League of Legends-turnering nå i vinter. Med en premiepott på 50 000,- hvor 35 000 skal gå til førsteplassen har det vært en spennende og godt gjennomført turnering så langt på The Convention. De to finale lagene er ingen andre enn BX3 og EX-BX3, også kjent som NoName. Når NoName ble kastet ut av BX3 var det mange som lurte på om grunnene som ble angitt ikke var annet enn påfunn, da det nye laget til BX3 var antatt bedre enn NoName.

Nå får NoName muligheten til å ikke bare bevise at BX3 gjorde et dårlig valg, men også muligheten til å imponere sin nye organisasjon, Lions EK, som det er ryktet at de er tatt opp av. Finalen starter nå 20:00 og kan sees på streamen til TheConvention som du også finner på bunnen av artikkelen.

NoName møtte et annet topplag i semifinalen, Atraxy. Det ble to spennende kart, hvor NoName greide å overbevise med godt samarbeid innad i laget og vant begge kartene. BX3 på sin side hadde allerede møtt Atraxy i en best av ett kart tidligere i turneringen, og de knuste Atraxy den gang.

Vi ønsker begge lagene lykke til i finalen.

Kategorier
League Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler