Laget går ut av LC, PAINT slår følge

Svensken slap blir erstattet...
Londonc

I helgen gikk kontrakten mellom London Conspiracy som organisasjon og laget ut. Etter at det ble tatt en avgjørelse om å ikke fortsette partnerskapet er laget på utkikk etter en ny støttespiller.

London Conspiracy burde være et kjent navn for alle som har fulgt CS:GO-scenen i Norge. Tidligere har blant annet både Joakim «jkaem» Myrbostad og Håvard «rain» Nygaard vært innom den britiske organisasjonen. Det nåværende laget, med blant andre talentet Kristoffer «Mystic» Michelsen og svensken Fredrik «slap» Junbrant, ble annonsert i juli i fjor, men har ikke prestert internasjonalt. På deres egne nettsider forteller London Conspiracy at de ikke så nok av lagets potensial til å fremdeles holde de under vingene.

– Vi fornyer ikke våre kontrakter da vi har kommet frem til at det vil være det beste for oss og LC. Der er ingen dramatikk bak dette, laget og organisasjonen skilles som venner, forteller lagmanager Aleksander «Phreako» Prøis til Gamermag.

– Vi skal nå kjøre på videre og sørge for at vi finner oss et godt, nytt hjem. Vi ønsker å få ut det store potensialet i laget, og da er dette riktig tidspunkt å flytte på.

For et par dager siden skjedde det også store endringer i BX3, noe som fører til at den nå tidligere BX3-spilleren Adam «PAINT» Fjellum kommer inn for Junbrant i eks-LC. Det nye laget er som sagt på utkikk etter en ny organisasjon og består av følgende medlemmer:

Norway Markus «maak» Karlsen
Norway Bjoern «Skurk» Maaren
Norway Pål «polly» Kammen
Norway Kristoffer «Mystic» Michelsen
Norway Adam «PAINT» Fjellum

Norway Aleksander «Phreako» Prøis (Manager)

Vi ønsker laget hell og lykke videre!

Kategorier
Counter-StrikeNorsk e-sport
Én kommentar
  • Profile photo of MGrand3
    MGrand3
    20 Januar 2016 at 22:32

    +Polly -Ensa i lineupen. Ensa forlot lineupen for en god stund siden nå.

  • Legg igjen en kommentar

    Relaterte artikler