Lions EK slipper neto fra kontrakten

Talentet står endelig fritt til å velge ny klubb
lionsBRUK

Lions har for kort tid siden sluppet en pressemelding hvor organisasjonen informerer om at Henrik «neto» Kristengård fristilles fra kontrakten.

Etter at Kristengård og lagkamerat Thomas «base» Finnøy ble fjernet fra organisasjonens lagoppstilling, og erstattet med Joakim «stb» Sjøthun og Mikal «enix» Aakvik Øiestad, har Kristengård, etter det Gamermag forstår, ønsket å fortsette utenfor organisasjonen da spilleren ikke ønsket å stagnere sin egen utvikling ved å ikke spille fast.

Dette skal ha resultert i indre uenigheter mellom spiller og organisasjon, hvor Lions EK skal ha ønsket å beholde spilleren innad i organisasjonen dersom det skulle bli aktuelt å benytte seg av spillerens tjenester på et senere tidspunkt.

Rådført med jurist

– Styret i Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb vil i dag meddele at vi har hevet kontrakten med Henrik Kristengård effektuert umiddelbart den 01/02/2016. Klubben har basert dette i en rekke særdeles grove brudd på vår avtale, og kommet til denne slutning etter avsluttende rådføringer med jurist.

Lions EK poengterer i sin pressemelding at de har løst Kristengård fra kontrakten, men avslører at organisasjonen i samsvar med sin jurist, mener at kontrakten er misligholdt grovt ved flere punkter.

– Det foreligger ingen tvil i våre øyne slik vi tolker kontrakten, ei heller i øynene til vår jurist som har vurdert saken, at det foreligger grovt mislighold av avtalen på en rekke punkter.

Pressemeldingen kan leses i sin helhet her.

Kristengård kommenterer kontrakthevelsen (oppdatert klokken 15:07)

– Jeg vil først og fremst, takke for tiden jeg hadde i Lions. Det har vært gøy og erfaringsrikt på forskjellige måter. Lions tolker det som at jeg har brutt kontrakten på en god del punkter, noe jeg er meget uenig i.

– Når det gjelder innholdet i kontrakten jeg har signert, er det mye som ikke stemmer overens med bruddene jeg har blitt presentert for. Min juridiske rådgiver tolker det på lik linje som meg, at kontrakten er delvis veldig dårlig formulert. Vil også ønske Lions lykke til videre, og håper de fortsetter det harde arbeidet sitt.

Lions EK har videre i sin pressemelding valt og ikke kommentere hva disse avtalebruddene går ut på.

– Styret ønsker ikke å presisere noe nærmere hvilke punkter som har blitt brutt.

Uviss fremtid grunnet sesongstart i Telenorligaen

Kristengård som er regnet som et av de mest spennende talentene i Norge, er nå fri til å velge mellom flere lag. Gamermag vet at Kristengård har blitt kontaktet av flere interesserte førstedivisjonsklubber før sesongstarten sparket i gang denne helgen.

Ettersom de fleste lagene allerede har valgt ut sine lagoppstillinger til denne sesongen er det fortsatt uvisst hvor Kristengårds fremtid havner. Men etter det Gamermag forstår, kan det ta en liten stund før vi får se Kristengård i et aktivt lag.

Tøff start for Lions EK

Nevnte Lions skal forsvare en finaleplass fra fjorårets Telenorliga, hvor London Conspiracy (Nå Panters red.anm) stakk av med finaleseier. Hvorvidt dette er mulig etter en real nesetyver fra BX3 sin nykomponerte lagoppstilling, er nå blitt meget uvisst.

BX3 som benyttet seg av det som av mange regnes som den mest suksessfulle in game-lederen i Counter-Strike: Global Offensive, Markus «Pronax» Wallsten, regelrett kjørte over Lions 2-0 med de stygge sifrene 16-2 og 16-3 på de_dust to og overpass respektivt.

Lions EK består av følgende spillere:

Norge Eirik «spity» Hauger
Norge Mikael «ultra» Andersen
Norge Joakim «stb» Sjøthun
Norge Mikal «enix» Aakvik Øiestad
Norge Stig «StiG» Holmen

Gamermag har ikke lyktes å få tak i Kristengård, men vil oppdatere saken dersom vedkommende ønsker å kommentere.

 

Kategorier
Counter-StrikeE-sportGenerelt
Én kommentar
  • Profile photo of Helloooo
    Helloooo
    7 Februar 2016 at 17:41
  • Legg igjen en kommentar

    Relaterte artikler