Løvenes konger skifter beite

Ikke fornøyd med kontraktsforholdene i Lions
Header-Riddle

Regjerende seriemestere i Telenorligaen har valgt å forlate Lions EK til fordel for Riddle eSports. 

Det kunne Riddle annonsere på sin Facebook-side tidligere i dag.

Den siste tiden har laget bestått av trioen Sander «Zhandia» Skogstad, Adrian «Dipzey» Kjellesvik og Nikolai «Mood» Martinsen, som tidligere har spilt sammen under BX3-fanen.

Sammen med trioen finner man Simon «Slemp» Ellefsen og Support-spiller Joachim «Accziz» Torsvik som begge er kjent blant annet for deres deltakelse i laget Atraxy.

Kontraktsdisputt mellom partene

Laget, som siden februar 2015 har spilt for Lions, skal i følge Gamer.no ha vært misfornøyd med kontraktene de ble tilbudt og valgte derfor å forlate organisasjonen. Dette fikk Riddle med seg, og grep sjansen til å hente det som nok er norges beste LoL-lag, selv om de har hatt noen utskiftninger i lagoppstillingen fra fjoråret.

Perfekt timing

12773078_10207367008347596_1919148980_o

Dino Huskanovic fra Riddle eSports. Foto: Privat

For Riddle kunne ikke dette ha passet bedre. Etter en trøblete start på sesongen ser det nå ut til at det kan gå mot lysere tider.

Pressekontakt i Riddle, Dino Huskanovic, kunne fortelle til Gamermag at tidspunktet ikke kunne ha vært bedre for deres del.

– Dette er et viktig skritt fremover for Riddle da vi i den siste tiden har vært nødt til å stille med tre innbyttere for å stille med lag i første divisjonen. Vi har vært på jakt etter en god og stabil lagoppstilling i det siste, så når Dipzey og lagkameratene letet etter organisasjon visste vi at dette var den perfekte muligheten, sa Huskanovic til Gamermag etter at overgangen ble kjent.

Mål om å vinne førstedivisjon

I tillegg til det gode tidspunktet er de også glade for å ha fått et solid lag til organisasjonen. Målene er ambisiøse, men laget er godt vant med å vinne.

– Laget har vist hva de er gode for når de vant Telenorligaen to sesonger på rad i tillegg til en rekke førsteplasser på diverse LAN-events, og de er sultne på mer. Spillerne har som mål å vinne første divisjon i sesongen her igjen, i tillegg til å delta og vinne utvalgte LAN-turneringer, konstanterte Huskanovic på spørsmål om hvordan fremtiden i Riddle så ut for det nyervervede laget. 

Riddle eSports – Annonsering av nytt lag

Lagoppstilling Riddle eSports

Norway Simon «Slemp» Ellefsen – Top
Norway Adrian «Dipzey» Kjellesvik – Jungle
Norway Sander «Zhandia» Skogstad – Mid
Norway Nikolai «Mood» Martinsen – ADC
Norway Joachim «Accziz» Torsvik – Support
Norway Fredrik «N3imad» Rødli – Trener

Kategorier
League Of LegendsNorsk e-sport
Én kommentar
  • Profile photo of Anders Ingebrigtsen
    Anders Ingebrigtsen
    23 Februar 2016 at 22:18

    Utrolig bra tittel, fantastisk!

  • Legg igjen en kommentar

    Relaterte artikler