Maikelele: Jeg fortsetter ikke i FaZe Clan

Bill med overraskende melding i natt...
MaikeleleCPHG

Sent i natt kom sjokkbeskjeden fra Maikel «Maikelele» Bill, hvor han på twitter annonserte at han ikke vil fortsette i FaZe Clan.

FaZe Clan hadde ikke et godt event under historiens først CS:GO-Major med en million dollar i premiepenger. Etter tap i åpningskampen mot Team Liquid måtte laget vinne mot amerikanske Splyce. Som overveldende favoritter klarte FaZe uten særlig problem å gå videre til den avgjørende gruppespillkampen hvor seier ville sikret plass i sluttspillet. Problemet var at Team Liquid hadde vunnet sin kamp mot fnatic, noe som betydde at FaZe i sin avgjørende gruppespillkamp skulle møte det som er kjent som verdens beste lag for øyeblikket. Det ble dessverre en alt for tøff oppgave for Bill og resten av laget, som røyk tidlig ut av turneringen.

I nattens tweet annonserer Bill at han vil komme med en uttalelse om situasjonen når han kommer hjem fra USA. Hva denne inneholder er det kun spilleren selv som kan vite, men faktum er at laget har slitt meget etter at Dennis «Dennis» Edman dro til fnatic. Kanskje har dette spilt mest inn på nettopp Bill som dermed har vært lagets eneste gjenværende svenske medlem.

Kanskje kan det være at Bill ikke får fortsette i laget grunnet sine individuelle prestasjoner. I åpningskampen mot Team Liquid satte Bill 15-19 på tavla, kun bedre enn norske Joakim «jkaem» Myrbostads triste 9-21 i frags. I den påfølgende 16-3-seieren mot amerikanske Splyce leverte Bill 10-7. Positiv rating og K/D tatt i betraktning så var det en beskjeden forestilling fra svensken som måtte se samtlige lagkamerater prestere bedre.

I den avgjørende kampen mot fnatic leverte Bill sin dårligste prestasjon under Majoren, med 22-39 og 0.58 i rating var han nok en gang lagets klart dårligste individuelle spiller, og laget ble sendt ut før sluttspillet startet.

 

Det er fortsatt meget tidlig å drøfte hvem FaZe Clan ønsker å hente inn. Ettersom det er et lag bestående av tre ulike nasjonaliteter kan det komme inn spillere fra mange ulike scener som gjør det vanskelig å gjette hvem som kommer inn. HLTV.org sitt forum foretrekker mousesports-stjernen Niko «NiKo» Kovač mens mange nordmenn sikkert vil se på dette som en fin mulighet til å hente inn lagets tredje nordmann. Hva som skjer gjenstår uansett å se.

Kategorier
Counter-StrikeE-sportGenereltNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler