Maikelele satser på nytt – denne gang med svensker

Mulig helsvensk lag på vei....
maikele_aftonbladet

Den svenske stjernespilleren med fortid i blant annet SK Gaming, FaZe Clan og NiP er nå i gang med nye veier. 

Mikael «Maikelele» Bill har de siste årene vært en av Sveriges aller største stjerner. Med gigantlønninger fra FaZe, seire med NiP under Assembly Winter og nylige StarLadder, samt flere toppplasseringer med det svenske maskineriet. Han hadde et kortere opphold i NiP fra 2014-2015, men ble hentet inn igjen da Jacob «pyth» Mourujärvi var ute i en lengre periode med håndskade. Rett etter å ha plukket opp Bill, vant NiP StarLadder, mens laget smalt igjen til og vant IEM Oakland 2016 i Mourujärvi’s første turneringen tilbake fra skade.

nipstarladder

Etter seieren over G2 i finalen.

Bill la tidligere i kveld ut denne nyheten om søket etter ny organisasjon. HLTV.org var blant dem som tok kontakt og han forteller at laget vil ha velkjente spillere og at de alle prater samme språk. Mye tyder derfor på at vi vil se nok et helsvensk lag oppstå, denne gangen med spilleren som har vært innom de fleste lagene i Europa de siste årene.

Tidligere i sommeren la han ut denne Tweeten der han forteller om fremtidsplanene og om å starte sitt eget lag. I stedet valgte han å takke ja til tilbudet fra NiP om å være deres innhopper frem til Mourujärvi var tilbake fra skade. Hvilke spillere han vil slå følge med nå er ukjent, men vil trolig bli annonsert i løpet av de nærmeste dagene.

Gamermag kommer tilbake når nyere annonseringer er gjort.

Kategorier
Counter-Strike
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler