Meracle til Mineski

Spennende å se hva laget kan få til i en alltids varierende region. ...
meracle_mineski

Galvin «Meracle» Kang Jian Wen har i dag tidlig signert for det filippinske laget Mineski. 

Meracle er en av de mest kjente spillerne i Sørøst-Asia, på lik linje med andre som MushiIceiceice og Yamateh. Han spilte aktivt tidligere for blant annet Titan og Schyte Gaming. I løpet av de siste årene har han avtjent førstegangstjenesten i hjemlandet Singapore. Han blir ofte blandet med tidligere OG-spiller, Amer «Miracle-« Al-Barkawi og er verdenskjent for sin Naga Siren.

Han signerte kontrakten på samme tid som Michael «Ninjaboogie» Ross som har flere år bak seg i Team Rave. Første turneringen for det nye laget til Mineski vil være Southeast Asia Championship med en premiepott på over 450 000 kroner. Neste spiller inn på laget er Ralph Richard «RR» Peñano som spilte hos Execration inntil The International 2016 hvor han fikk sparken.

Execration var et av de fire lagene som spilte i kvalifiseringen gjennom Wild Cards, men falt ut sammen med compLexity til fordel for EHOME og Escape Gaming. 

mercale

Signering av kontrakter @mineski.

Mineski har de siste årene stort sett hatt ganske gode lag, men har det siste året møtt på en del problemer. Laget vil trolig gjøre det bra i den alltid varierende Sørøst-Asia regionen, men vil slite mot de større organisasjonene som Fnatic og MVP.

Manager Yamyam Yui forteller:

– We are looking forward to bounce back this season, especially now that we have the whole team staying together to be guided by our new general manager Jerry Ocampo. We will be making further announcements regarding the contracts of our other players; watch out for our future surprises.

Mineski består nå av:

  1. Philippines Ryan Jay «Raging-_-Potato» Qui
  2. Singapore Galvin Kang «Meracle» Jian Wen
  3. Philippines Ralph Richard «RR» Peñano
  4. United States Michael «Ninjaboogie» Ross
  5. Philippines Julius «Julz» De Leon

 

Kilde: Mineski.net

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler