Newbee første kvalifiserte lag til EPICENTER

Newbee på Twitter: By defeating NoDiggity we have just tied @NatusVincere for most consecutive wins in Pro Dota2 #StreakContinues
newbee2014

Første dag av den russiske gigantturneringen EPICENTER er godt i gang!

EPICENTER skal bestå av åtte lag med fire lag i hver sin gruppe. Fire lag skal i dag spille om de to siste plassene etter at de seks lagene, Alliance, EG, OG, Liquid, Secret og Virtus.Pro ble invitert. Turneringen holder på fra 9-.15. mai og har en premie på voldsomme 4.2 millioner kroner. Vinneren drar alene med seg over to av disse, mens andre- og tredjeplassen får henholdsvis rundt 840 000 og 500 000 kroner med seg hjem.

CompLexity vs Newbee

To lag som på forhånd var vanskelig å tippe direkte på. Mens compLexity har deltatt i en mengde turneringer, dog med varierende resultater, har Newbee på sin side så og si kun spilt i turneringer på nett i Kina hvor de har spilt meget bra, men da uten noen internasjonal konkurranse. I begge kampene brukte Newbee både Doom og Lion, to helter de har hatt god suksess med, mens coL dro til med hele 10 forskjellige helter i de to kampene. Første kampen gikk til Newbee etter allerede 29 minutter spilt, mens kamp nummer to ble langt jevnere. Også her åpnet Newbee kampen best hvor de fikk «first blood» og de ekstra gullene det bringer med på Chen «Hao» Zhihao sin Juggernaut. Lagene var nære hele kampen, men Newbee rykket stadig fra jo lenger de kom ut i kampen etter strålende spill fra Zhihao. Etter hele 57 minutter inn var stillingen 43-25 og coL kastet inn håndkledet.

Fnatic vs No Diggity

Kanskje den mest spennende og populære kampen under dagens første kamper. Fnatic har den siste tiden vært i dårlig lys etter å ha gitt Wai Pern «Net» Lim sparken like før dagens turnering og neste måneds Manila Major på Filippinene. De som spilte mest etter kampene var nok tilhengere av No Diggity, samt de som hater Fnatic. No Diggity tok nemlig seieren 2-1 etter å ha kommet tilbake fra 0-1 mot det malaysiske storlaget. I første kampen la Diggity mye press på at Adrian «Era» Kryeziu skulle utføre mirakler på sin Terrorblade, men dette ble for tøft når Fnatic rullet inn helter som Ember Spirit, Lifestealer, Doom og Beastmaster som alle kunne fordele presset på han. Fnatic tok første kartet før No Diggity tok en imponerende seier i runde nummer to som ga dem et tredje kart å spille i kampen om å møte Newbee i neste kamp. Fnatic prøvde, men Kryeziu på sin Clinkz og Max «qojqva» Bröcker på Tinker ble et nummer for store i den tredje kampen, selv om Fnatic fikk både Lifestealer og Doom i tredje kamp. Med det gikk Newbee og No Diggity til den første kampen om direkte avansement.

era1-1

Era fra en tidligere turnering som daværende Fnatic-spiller. Bildet er hentet fra GosuGamers.net

Finale nummer en: No Diggity vs Newbee

Mange Newbee-tilhengere måtte se seg skuffet da laget deres ikke fikk en direkte invitasjon, men spilte nok enda mere da laget dundret seg i gjennom kvalifiseringen og tok den ene plassen i den kinesiske kvalifiseringen, men i dag sto EPICENTER i Russland for tur. Første kampen så lenge ut til å bli jevn men Diggity fikk aldri det store overtaket de var avhengig av å få om de ønsket å vinne den kampen. Hao hadde en brutal åpning på kampen med 0-5 hvor han ble angrepet av Diggity sine spillere gang på gang, men Zhang «Mu» Pan på sin Viper viste alle hvorfor han fortsatt er en av verdens beste spillere. Han sto nemlig frem når det gjaldt så mest og gikk hele kampen uten å dø i det han dro laget sitt fremover. Hao fikk til slutt bygd det han trengte som Radiance og Manta på sin Spectre som i det store og hele avgjorde kampen da Newbee uten tvil hadde overtaket jo lengere de kom ut i kampen og tok en fortjent 1-0 ledelse.

Kamp nummer to ble raskt et slakt og avgjort etter fattige 29 minutter. Igjen som tidligere i dag prøvde No Diggity seg på å velge en enormt grådig helt, Tinker, denne gang uten den samme suksessen. Era på sin Lifestealer ble aldri stor nok, og igjen ble Hao en gigant på en av sine bedre helter, Juggernaut.

Med det er Newbee det første laget som er videre til turneringen fra denne mini-kvalifiseringen. No Diggity vil nå spille mot vinneren mellom Fnatic og compLexity i kampen om plass nummer to.

14576281563

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler