Norge med sensasjonell seier i Kiev

Knuste polen 16-5 på Mirage...
jkaem

Norge kom sterkt i gang mot serbiske Guerilla Method tidligere i dag med 16-7 på Cache. Men det var få som ventet at nordmennene skulle valse over verdenstoerne i Virtus Pro.

Ledet av en brennhet Ruben «RUBINO» Villaroel klarte nordmenne å stenge ned polakkenes offensiver på Mirage, ved å først hanke inn den viktige pistol-runden for deretter å stoppe Virtus.Pro sin første ordentlige kjøpsrunde. Verre skulle det bli for polakkene, som etter å ha vunnet en knepen en mot en-situasjon, hvor en sterk Wiktor «TaZ» Wojtas tok de siste tre nordmenne ut på egenhånd, tapte den påfølgende runden med bravur.

Dette medførte en elendig økonomisk situasjon for polakkene, som aldri klarte å hente seg inn igjen på terror-siden, og Norge hanket inn hele 13 CT-runder før sidebytte. Virtus.Pro tente et lite lys ved å ta både pistolrunden og de påfølgende «eco-rundene» til Norge, men etter en lang teknisk pause, hvor Pål «Polly» Kammen fikk PC-problemer, var det Norge som kunne hentet inn de siste tre rundene, og sikre et svært sterkt resultat man nesten ikke kan huske å ha sett i Norsk CS:GO-historie fra et helnorsk lag før.

Dette fører Norge i en kjempegod posisjon, og det skal bli spennende å se hvor langt nordmennene kan klatre etter en slik overbevisende start. Du kan følge laget allerede i morgen kveld klokken 18:00. Da er det Russland som venter etter at de også vant etter to overtider mot nettopp Virtus.Pro.

Norge stiller med:

Norway Joakim «Jkaem» Myrboestad
Norway  Håvard «rain» Nyegaard
Norway  Ruben «RUBINO» Villarroel
Norway  Bjørn «Skurk» Maaren
Norway  Pål «Polly» Kammen

Foto: HLTV.org

Kategorier
Counter-StrikeE-sportGenereltNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler