.Norway sparker i gang WESG

Går trolig videre med to seiere. ...
"rain" og .Norway vant komfortabelt under WESG.
"rain" og .Norway vant komfortabelt under WESG.

I dag har den europeiske kvalifiseringen til WESG-finalene skutt i gang og Norges håp, .Norway, skal spille for videre kvalifisering kl 17.30. 

I denne kvalifiseringen er det fire grupper fordelt med fem lag i hver. Tre lag går videre fra gruppa, mens topplaget går direkte til kvartfinalen, de to under går til runden tidligere i sluttspillet. Så langt i dag har ikke overraskende GODSENT tatt føringen i gruppe A med 2-1 i poeng, mens Kinguin og Pixel er hakket bak. Franske EnVyUs har også tatt kommandoen i gruppe B med 2-0 i kamper så langt. Andreplassen i gruppa så langt er det laget dd som har, med tidligere Titan og G2-spiller Kevin «Ex6TenZ» Droolans.

.Norway er et sammensatt lag med noen av de beste spillerne Norge har å tilby. Storspillerne Håvard «rain» Nyegaard og Joakim «Jkaem» Myrboestad fra FaZe Clan, samt Ruben «RUBINO» Villarroel fra Dignitas. Laget er rundet av med to spillere mange vil mene er det svakere ledd i den norske lagoppstillingen, Pål «Polly» Kammen og Bjørn «Skurk» Maaren.

Første kamp for nordmenene er det serbiske laget, Guerilla Method. Dette er en kamp Norge må vinne for alt det er verdt, da drømmen om videre kvalifisering kan i verste fall ryke allerede her da laget bør ha minimum to seiere for å avansere til sluttspillet. I neste kamp er det ingen ringere enn selveste Virtus.Pro som skal møte gutta i ringen. Laget går inn i kvalifiseringen som solide forhåndsfavoritter og dette kan fort bli stygt for gutta fra dalen.

I morgen skal Norge møte det russiske laget med kapteinen Dmitry «hooch» Bogdanov som nylig forlot Gambit Gaming, samt Georgi «WorldEdit» Yaskin og Denis «electronic» Sharipov fra FlipSid3. I den siste og forhåpentligvis ikke avgjørende kampen i gruppespillet venter Bpro fra Bulgaria, en kamp Norge bør vinne klart. De åtte beste fra kvalifiseringen går videre til hovedturneringen som betyr at Norge ikke bare må komme seg ut av gruppa, men også vinne minst en serie i sluttspillet for å være sikret billett videre.

.Norway er:

Norway Joakim «Jkaem» Myrboestad
Norway  Håvard «rain» Nyegaard
Norway  Ruben «RUBINO» Villarroel
Norway  Bjørn «Skurk» Maaren
Norway  Pål «Polly» Kammen

Kan Pasha og resten av det polske laget stoppe Norge?

Kan Pasha og resten av det polske laget stoppe Norge?

Kategorier
Counter-StrikeE-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler