PÅMELDING TIL KING OF NORDIC #6 ÅPEN

Ønsker du å prøve deg på tittelen som kongen på haugen?...
qpadkon

Ønsker du å prøve deg på tittelen som kongen på haugen? Nå har du muligheten å representere Norge i det nordiske rivaloppgjøret QPAD King of Nordic.

QPAD King of Nordic er en ukentlig turnering der de fire nordiske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland vil kjempe om å være kongen på haugen. Serien kommenteres i studio direkte fra Stockholm.

CS:GO-turneringen blir spilt hver fredag fra klokken 19:00, og vinneren belønnes med en pengesum og spillutstyr.

Den nye sesongen med QPAD King of Nordic er godt i gang, og du kan sikre deg Norges plass i turneringen ved å delta i Gamermags kvalifisering. Har ditt lag det som trengs for å bli kongene av Norden?

Oppsett:

Kvalifiseringen vil tilrettelegges for maksimalt 16 påmeldte lag, og spilles etter best-av-ett kart i enkeltutslag. Selve finalen vil spilles etter best av tre kart. Gamermag strømmer én kamp fra hver runde på vår egen Twitch-kanal GamermagTV.

Tidskjema:

Dato: Tirsdag, 8. Mars.

Runde #1 – kl. 17:00
Runde #2 – kl. 18:15
Semifinale – kl 19.15
Finale – kl. 20:30 (Finalen kan starte tidligere)

Påmelding:

Påmeldingen foregår denne sesongen via Toornament. Vi minner på at samtlige lag må oppgi fullstendig informasjon om sine spillere. Trykk på denne linken for å registrere deg.

NB! For at registreringen skal godtas må du verifisere e-posten din etter påmelding. Du vil deretter få en e-post når registreringen har blitt akseptert og bli invitert til Skypechatten. Hvis du ikke er i Skypechatten før opprop vil laget bli diskvalifisert.

Du kan registrere fem spillere samt to innbyttere, altså syv medlemmer, til turneringen. Fristen for påmelding er satt til førstkommende mandag klokken 23:59. Alle påmeldinger som kommer inn etter at fristen er utløpt vil bli sett bort ifra så lenge vi har nok påmeldte lag.

Det vil være mulig å endre lagoppstillingen eller legge til ekstra medlemmer helt frem til opprop på turneringsdagen (maks syv medlemmer kan registreres), altså en frist som utløper klokken 17.00, tirsdag 1. februar. Alle henvendelser om å endre lagoppstillingen eller legge til medlemmer etter fristens utløp vil ikke bli godkjent.

Merk at dette er en kvalifisering til en nordisk turnering hvor du representerer Norge. Derfor der det bare lov å registrere spillere med norsk statsborgerskap til kvalifiseringen.

I denne runden vil vi tilrettelegge for 16 interesserte lag, og de vil plukkes ut ved førstemann til mølla-prinsippet.

Fullstendig regeloppsett finner du ved å trykke her.

Oppmøte, opprop og kommunikasjon under kampdagen:

Vi kommer til å bruke Skype for hva kommunikasjon gjelder under kampdagen og for opprop. Vi holder til i en gruppe og hovedadministratoren vil godta lagleder på Skype. Hvert lag skal være klare 30 minutter før turneringens start, og vi ønsker at lagledere er tilgjengelig i vår Skype-kanal klokken 16:30 slik at fullstendige opprop kan tas før turneringen starter. Kanalen finner du her!

Kategorier
Counter-StrikeNorsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler