Påmelding til King of Nordic sesong 3 er åpent

Meld deg på den første utgaven av King of Nordic sesong 3....
QPAD KoN høst15
Ønsker du å prøve deg på tittelen som kongen på haugen? Nå har du muligheten å representere Norge i det nordiske rivaloppgjøret QPAD King of Nordic.

QPAD King of Nordic er en ukentlig turnering der de fire nordiske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland vil kjempe om å være kongen på haugen. Serien kommenteres i studio direkte fra Stockholm.

CS:GO-turneringen blir spilt hver fredag fra klokken 19:00, og vinneren belønnes med en pengesum og spillutstyr.

En ny sesong med QPAD King of Nordic er rett rundt hjørnet, og du kan sikre deg Norges plass i turneringen ved å delta i Gamermags kvalifisering. Har ditt lag det som trengs for å bli kongene av Norden?

Oppsett:

Kvalifiseringen vil tilrettelegges for maksimalt 16 påmeldte lag, og spilles etter best-av-ett kart i enkeltutslag. Selve finalen vil spilles etter best av tre kart. Gamermag strømmer én kamp fra hver runde på vår egen Twitch-kanal GamermagTV.

Tidskjema:

Dato: Tirsdag, 2. februar.

Runde #1 – kl. 17:00
Runde #2 – kl. 18:15
Semifinale – kl 19.15
Finale – kl. 20:30 (Finalen kan starte tidligere)

Påmelding:

Påmeldingen foregår denne sesongen via Toornament. Vi minner på at samtlige lag må oppgi fullstendig informasjon om sine spillere. For å komme til påmeldingen, klikk denne linken.

Du kan registrere fem spillere samt to innbyttere, altså syv medlemmer, til turneringen. Fristen for påmelding er satt til førstkommende mandag klokken 22:59. Alle påmeldinger som kommer inn etter at fristen er utløpt vil bli sett bort ifra så lenge vi har nok påmeldte lag.

Det vil være mulig å endre lagoppstillingen eller legge til ekstra medlemmer helt frem til opprop på turneringsdagen (maks syv medlemmer kan registreres), altså en frist som utløper klokken 17.00, tirsdag 12. januar. Alle henvendelser om å endre lagoppstillingen eller legge til medlemmer etter fristens utløp vil ikke bli godkjent.

Merk at dette er en kvalifisering til en nordisk turnering hvor du representerer Norge. Derfor der det bare lov å registrere spillere med norsk statsborgerskap til kvalifiseringen.

I denne runden vil vi tilrettelegge for 16 interesserte lag, og de vil plukkes ut ved førstemann til mølla-prinsippet.

Fullstendig regeloppsett finner du ved å trykke her.

Oppmøte, opprop og kommunikasjon under kampdagen:

Vi kommer til å bruke Skype for hva kommunikasjon gjelder under kampdagen og for opprop. Vi holder til i en gruppe og hovedadministratoren vil godta lagleder på Skype. Hvert lag skal være klare 30 minutter før turneringens start, og vi ønsker at lagledere er tilgjengelig i vår Skype-kanal klokken 16:30 slik at fullstendige opprop kan tas før turneringen starter.

Videre spørsmål rundt kvalifiseringen kan tas i kommentarfeltet under eller per e-post til post@gamermag.no

 

Kategorier
Counter-StrikeNorsk e-sport
Én kommentar
  • Profile photo of Enuck
    Enuck
    1 Februar 2016 at 10:48

    Nødvendig med eposten til alle spillerne eller bare en adresse til kontakt?

  • Legg igjen en kommentar

    Relaterte artikler