Påmelding til QPAD KoN S04E010 er nå åpen

Er ditt lag det neste som forsvarer norges ære?...
King of nordic

Nå har du sjansen til å representere Norge i et helnordisk rivaloppgjør.

QPAD King of Nordic er en ukentlig turnering der de fire nordiske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland vil kjempe om å være kongen på haugen. Serien kommenteres i studio direkte fra Stockholm.

CS:GO-turneringen blir spilt hver fredag fra klokken 19:00, og vinneren belønnes med en pengesum og spillutstyr.

Oppsett:

Kvalifiseringen vil tilrettelegges for maksimalt 32 påmeldte lag, og spilles etter best-av-ett kart i enkeltutslag. Selve finalen vil spilles etter best av tre kart.

Tidskjema:

Dato: Tirsdag, 6. september.

Runde #1 – kl. 17:00
Runde #2 – kl. 18:15
Runde #3 – kl. 19.15
Semifinale – kl. 20.30
Finale – kl. 21:45 (Finalen kan starte tidligere)

Påmelding

Du kan registrere fem spillere samt to innbyttere, altså inntil syv medlemmer, til turneringen. Fristen for påmelding er satt til førstkommende mandag klokken 23:59. Alle påmeldinger som kommer inn etter at fristen er utløpt vil bli sett bort ifra så lenge vi har nok påmeldte lag.

Det vil være mulig å endre lagoppstillingen eller legge til ekstra medlemmer helt frem til opprop på turneringsdagen (maks syv medlemmer kan registreres), altså en frist som utløper klokken 17.00, tirsdag 6.september. Alle henvendelser om å endre lagoppstillingen eller legge til medlemmer etter fristens utløp vil ikke bli godkjent.

Merk at dette er en kvalifisering til en nordisk turnering hvor du representerer Norge. Derfor er det kun lov å registrere spillere med norsk statsborgerskap til hovedturneringen. Vi vil tillate opp til to utenlandske spillere under kvalifiseringen, men disse får ikke spilt dersom dere vinner kvalifiseringen.

I denne runden vil vi tilrettelegge for 32 interesserte lag, og de vil plukkes ut ved førstemann til mølla-prinsippet.

Fullstendig regeloppsett finner du ved å trykke her.

Spørsmål kan sendes til post@gamermag.no

Trykk nedenfor for å komme til påmeldingssiden:

Påmelding.

 

Oppmøte, opprop og kommunikasjon under kampdagen:

Vi kommer til å bruke Skype for hva kommunikasjon gjelder under kampdagen og for opprop. Vi holder til i en samtale alle laglederne får tilgang til via mail. Hvert lag skal være klare 30 minutter før turneringens start, og vi ønsker at lagledere er tilgjengelig i vår Skype-kanal klokken 16:30 slik at fullstendige opprop kan tas før turneringen starter. Det er svært viktig at du sjekker e-posten din (og søppelpost) og sørger for at alt er på stell, hvis du ikke er i Skype-samtalen. Hvis lagleder ikke er i Skype-samtalen til 16.30 risikerer laget å bli byttet ut eller diskvalifisert.

Kategorier
Norsk e-sport
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler