Puppey: Vi har gjort opp med spillerne

Byttet også ut direktøren i dag....
puppey-ee

For en stund tilbake skapte Jacky «EternalEnvy» Mao kaos i Dota 2-scenen når han kom med skarpe historier, og beskyldninger mot den profilerte organisasjonen, Team Secret.

Bloggen i sin helhet kan leses her, men kort og godt handlet den om ubetalte premiepenger, lønn, rot med sponsorer og streamingavtaler, samt personlig bråk mellom spillerne, deriblant kapteinen, Clement «Puppey» Ivanov, som også eier Team Secret i helhet.

Flere tidligere Team Secret-spillere, og nåværende spillere valgte å holde seg litt i bakgrunnen, mens andre som Mao åpenbart hadde lite å spare i sin kritikk av sin tidligere lagkaptein. Sammen med nyheten om at organisasjonen har gjort opp for seg, kom også nyheten om at personen som både var direktør i laget, samt en rik onkel, har skilt veier med Team Secret.

Kemal Sadikoglu var ofte laget sin offisielle talsperson, og var en av hovedpersonene i bloggen skrevet av Mao, som blant annet omhandler mye surr og unnskyldninger fra Sadikuglu, hvor han vel ofte er på ferie.

Den nye direktøren i laget skal vistnok være broren til Jorge Yao fra Secret, som jobber med produkter innad i organisasjonen. Laget har den siste tiden fått hjelp av GD Studio med bootcamp i forkant av Kiev Major, hvor laget vil forsøke å kvalifisere seg ut fra en hard europeisk-kvalifisering.

Kilde: Twitter

Kategorier
Dota 2
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler