Ønsker å fortsette i Europa

Bora "Yellowstar" Kim åpner for å forlate TSM...
12341529_796406390485493_6022505031276448579_n (1)

Bora «Yellowstar» Kim har tilbrakt nærmere fem måneder i statene sammen med Team SoloMid, men nå ser det ut til at det hele ender med hjemreise for franskmannen.

I desember i fjor valgte Kim å forlate storlaget Fnatic til fordel for Team SoloMid etter at han selv mente at han trengte nye utfordringer. Med i laget var flere store navn som Søren «Bjergsen» Bjerg og Peter «Doublelift» Peng, og med et stjernespekket lag var forventningene skyhøye for sesongen som lå fremad.

Ikke helt etter planen..
Resultatene lot derimot vente på seg både i ligaen og internasjonalt.

I ligaen gikk det ikke helt som forventet. De endte sesongen med ni seire og like mange tap, men Team SoloMid klarte likevel å kjempe seg til finalen i sluttspillet av ligaen etter å ha beseiret Cloud9 3-1, for så å overkjøre Immortals 3-0. Der endte eventyret for TSM, som måtte se seg slått av Counter Logic Gaming i finalen, etter en thrilleravslutning på sesongen. Etter mye frem og tilbake vant CLG knepent 3-2 og kunne dermed pårope seg seierherrer i sluttspillet.

Det er verdt å nevne at ikke bare forlot Peter «Doublelift» Peng nettopp CLG til fordel for TSM, men lagene er også mangeårig bitre rivaler og tapet svir nok litt ekstra nettopp på grunn av det.

Eventyret over

Nå tyder ting på at Kim vender snuten hjemover mot Europa, og kanskje en retur til Fnatic.

I følge ESPN.com skal spilleren som har holdt rollen til Kim i Fnatic forflyttes til akademilaget, og det kan dermed se ut til at de lager plass for en stjerne å vende hjem. Om dette blir en realitet eller ei gjenstår fortsatt å se, men Fnatic og Kim har fungert som hand i hanske over flere sesonger siden 2013. Av de seks «splittene» i EU LCS, har Yellowstar vunnet hele fem av de med Fnatic. Den eneste som ikke ble vunnet endte dog med andreplass. Alliance vant forøvrig den splitten.

 

Kilde: http://www.tsm.gg/index.php/news/tsm-support-tryouts/

Kategorier
League Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler