Rykte: Lions tar inn NoName

Lions EK satser på League of Legends og tar inn NoName...
LionsLogo

På starten av året kvittet BX3 seg med sitt League of Legends lag, og tok inn tidligere Aria eSports. Vi har nå fått inn informasjon som tilsier at NoName er blitt en del av Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb.

BX3 overrasket de fleste når de lot sitt forrige lag gå på starten av året. De forklarte det selv med at spillerne var uprofesjonelle, late og trege med å signere kontrakter. Flere har i ettertid uttalt seg at BX3 så etter unnskyldninger, da de egentlig ville ha inn Aria eSports, og av den grunn måtte kvitte seg med sitt tidligere lag. EX-BX3 har i etterkant spilt med navnet NoName, hvor de blant annet deltar i Telenorligaen.

I helgen skal NoName delta på turneringen til The Convention sammen med blant annet BX3 og Atraxy, to andre lag som også deltar Telenorligaen. Om man har lyst å ha et svar på hvem som er best i Norge, og ikke orker å vente til Telenorligaen er ferdig, vil denne turneringen gi en god pekepinne.

Våre kilder forteller oss Lions allerede har signert spillerne i NoName, men at de på grunn av logistikk, ikke spiller under Lions navnet på The Convention. Kontraktene er nylig signert, så spillerne har ikke fått egne drakter eller sponsorutstyr. Vi forventer at Lions annonserer at de har tatt inn NoName i løpet av neste uke.

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb vil bestå av følgende spillere:

Nepal Adrian «Dipzey» H. Kjellevik (Top)
Nepal Sondre «Biffen» Nygård (Jungle)
Nepal Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Nepal Nikolai «Mini Mood» Mood (ADC)
Nepal Tore «Norskeren» Hoel Eilertsen (Support)

Kategorier
League Of Legends
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler