Satser på seier og bakoversveis på Snute

ReaVer håper på å overbevise stort...
AltiboxSC2

Det er klart for den syvende runden i Altibox-ligaen, og storfavoritten Jens «Snute» Aasgaard møter kvalifiseringshelten Cato «ReaVer» Solstad i det som er forventet å være en veldig ensidig kamp. 

Det er virkelig et David mot Goliat-oppgjør i den syvende runden av Altibox-ligaen, og som David må Solstad treffe perfekt om han vil ha noe håp om å dra i land en seier i kveld. Kveldens kommentator, Torgrim «Fable» Ruud, er imidlertid ikke så sikker at den kjente fortellingen vil kunne gjengis på samme måte etter oppgjøret.

– Dette blir nok en seier for Snute, sier han.

Selv om han tror at Team Liquid-spilleren Aasgaard vil komme seirende ut av oppgjøret er han også sikker på Solstad skal klare å levere noen spennende kamper, så underholdningen uteblir nok ikke.

Nedprioriterer ikke ligaen

Den norske stjernen er en soleklar favoritt til å vinne ligaen. I praksis er det kun Kristoffer «TargA» Marthinsen som har muligheten å «stjele» til seg trofeet. Aasgaard innrømmer likevel at selv om han ikke nødvendigvis trenger å forberede seg altfor mye foran oppgjørene sine så er ikke Altibox-ligaen noe han nedprioriterer.

– Selv om man spiller på høyt nivå betyr ikke det at man kun deltar i offline-konkurranser, forteller Aasgaard.

De fleste forventer trolig at «Snute» skal klare å sikre seg tre nye poeng i kveld, men selv tror han at oppgjøret kan bli mer spennende enn det folk måtte tro.

– ReaVer har en litt spesiell og til tider aggressiv spillestil, så jeg ser ikke bort ifra at jeg kan «droppe» noen kart, sier Aasgaard.

Han forventer videre at det vil være Solstad som setter tempoet i kampen. Selv om Aasgaard, ydmyk som han vanligvis er, tror kampen bli noe uforutsigbar presiserer han også at han føler han har god kontroll mot Protoss.

Vil gi Snute bakoversveis

Solstad, som i forrige runde gikk på et tap mot Tin «CreamCake» Trung Doung, er enig i påstanden at oppgjøret kan bli mer spennende enn det som enkelte kanskje forventer, og han forventer å kunne overraske.

– Tipper 3-1 til meg, masse «carriers» og bakoversveis på Snute, sier Solstad lurt.

For et norsk talent er det ikke hver dag man får muligheten til å spille mot Aasgaard i en konkurransesetting, og Solstad legger ikke skjul på at han gleder seg veldig til å få prøve seg mot Norges beste spiller.

– Jeg er veldig komfortabel i «late game» Protoss mot Zerg. Jeg vinner 90% mot Zerg i «try hard»-modus, fortsetter Solstad.

Kampen starter i kveld klokken 21:00 og sendes direkte fra House of Nerds på TV 2 Sumo. Om du ikke har et aktivt TV 2 Sumo-abonnement kan du få 14 dager gratis med TV 2s pågående e-sportkampanje.

Kategorier
Altibox-ligaenNorsk e-sportStarCraft II
Ingen kommentar

Legg igjen en kommentar

Relaterte artikler